0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Nyomtató

HP Color LaserJet Enterprise CP4025dn CC490A

339 350 Ft helyett 323 190 Ft

1616 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Professzionális minőségű színes dokumentumok gyors nyomtatása. A hatékony papírkezelés és az intuitív vezérlés révén a munkacsoportok mindig termelékenyek. Az energiatakarékos funkciók a környezetterhelés mérséklése mellett pénzt takarítanak meg a vállalkozás számára.

Ideális a nagyvállalatok és kis- és középvállalkozások gyors, kiváló minőségű, legfeljebb A4 méretű nyomtatásra alkalmas, hálózatra kész lézernyomtatót igénylő, legfeljebb 15 fős, felügyelt kisebb munkacsoportjai számára.

Jellemzők
Erőteljes teljesítmény.
A munkacsoportos hatékonyságot növeli a percenként akár 35 A4 oldal nyomtatási sebesség és az első oldal azonnal üzemkész technológiával 9,5 másodperc alatt történő, gyors kinyomtatása.

Állandó termelékenység, folyamatos nyomtatási feladatok mellett is.
Ez az 512 MB (1 GB-ra, azaz 1024 MB-ra bővíthető) memóriával rendelkező nyomtató dokumentumok hosszú sorát képes tárolni és feldolgozni.

Kategóriájában a legjobb hálózatkezelést nyújtja, és az erőteljes biztonsági lehetőségek könnyen beépíthetők a meglévő nyomtatórendszerbe.

Az IPv6 megoldással kibővíthető a meglévő hálózat IP-címkészlete.

Ragyogó, professzionális minőségű színes tájékoztatók.
A HP ImageREt 3600 és az akár 1200 x 1200 dpi felbontás egyenletes, pontos színeket, finom színátmeneteket, tiszta szöveget és éles képeket biztosít.

A javított HP univerzális nyomtató-illesztőprogram és a HP EasyColor révén informatikai idő takarítható meg, és minden felhasználó könnyen nyomtathat[2].

A kiemelkedő, megbízható eredményekhez eredeti HP kellékanyagok használata ajánlott.

A színes nyomtatás költségeinek felügyeletét segíti a HP díjnyertes színhozzáférés-vezérlője, amely lehetővé teszi a színhozzáférés felhasználókhoz vagy alkalmazásokhoz történő hozzárendelését vagy a színesnyomtatási képességek teljes kikapcsolását is.

Könnyed és hatékony működés.
Az automatikus kétoldalas nyomtatás[4] és az 1100 lapig bővíthető, 600 lapos papírkapacitás révén a dokumentumok hatékonyan állíthatók elő.

A négysoros színes kijelzőpanel megkönnyíti és egyszerűvé teszi a használatot.

A beállításokat a papírtípusnak megfelelően, automatikusan módosító HP továbbfejlesztett automatikus hordozóérzékelés révén a többfelhasználós nyomtatási feladatok is egyszerűbbek lehetnek.

A huszonöt évnyi folyamatos innovációra és megbízható, professzionális minőségű nyomtatásra támaszkodó HP LaserJet továbbra is megbízható márkanév a vállalkozások számára.

A környezetterhelés minimálisra csökkenthető.
Az azonnal üzemkész technológia használata a versenytárs lézeres termékekhez képest akár 50 százalékos energiamegtakarítást biztosít[1].

A kétoldalas nyomtatás 50 százalékkal kevesebb papírfelhasználást tesz lehetővé, így mérsékelhető a környezetterhelés[4].

Az előtelepített tonerkazettákkal csökkenthető a csomagolási hulladék – nincsenek dobozok, csomagolóanyagok vagy kézikönyvek.

A HP Web Jetadmin megoldás az egész eszközpark számára energiatakarékos beállításokat tesz lehetővé.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www8.hp.com/hu/hu/product...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.24. péntek,

házhozszállításnál 2017.11.27. hétfő.

Ajánlott termékek

80 525 Ft helyett 76 690 Ft

80 840 Ft helyett 76 990 Ft

80 525 Ft helyett 76 690 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás