0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Nyomtató

HP Designjet T120 610mm ePrinter CQ891A

257 389 Ft helyett 245 132 Ft

1226 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Nagyobb érték a pénzéért ezzel az egyszerűen használható, 610 mm-es (24 hüvelykes) HP Designjet T120 eszközzel – Wi-Fi és webes csatlakozás, ami lehetővé teszi, hogy szinte bárhonnan nyomtathasson laptopjáról, iOS eszközéről vagy Android™ készülékéről.

Nagyobb érték a pénzéért.
- Élvezze a kettő az egyben nyomtató előnyeit: beépített tálcával, amely A4 - A3 lap befogadására képes, és kényelmes, elülső adagolóval, amellyel a 210 mm-estől (8,5 hüvelyk) a 610 mm-es (24 hüvelykes) szélességig nyomtathat.
- Helyezze el nyomtatóját ott, ahol a legkényelmesebb, és dolgozzon onnan, ahonnan szeretne – a beépített WiFi-csatlakozás segítségével.
- Időt és pénzt takaríthat meg: vegye kézbe a nyomtatási feladatai megoldását azzal, hogy házon belül tervezi meg.
- Tapasztalja meg a konzisztens, kiváló nyomtatási minőséget és hatékonyságot – az eredeti HP tinták gazdag színeket és éles vonalakat biztosítanak.

Fedezze fel, milyen egyszerű a nagyformátumú nyomtatás ezzel a kompakt, könnyen használható nyomtatóval!
- A munkakörnyezetében bárhol könnyedén elhelyezheti, ahol csak szüksége van rá – 987 mm-es (38,9 hüvelyk) szélességével kategóriájában ez az eszköz a legkisebb.
- Az intuitív, színes, 109 mm-es (4,3 hüvelykes) érintőképernyő lehetővé teszi az intuitív műveleteket, valamint egyszerűsíti a navigációt és a nyomtatást.
- Gyors és pontos munkavégzés: a pontos nyomtatási előnézet segít abban, hogy már az első kísérletnél azt nyomtassa, amire szüksége van. Időt és kellékanyagokat takaríthat meg azzal, hogy tudja, azt kapja, amit lát.

Szinte bárhonnan nyomtathat.
- A HP Designjet ePrint & Share lehetővé teszi, hogy HP Designjet ePrinter nyomtatóján a laptopjáról, Apple® vagy Android™ okostelefonjáról vagy táblagépéről nyomtasson.
- Nagyformátumú projektek elérése és nyomtatása a stúdiótól távolról a HP Designjet ePrint & Share segítségével.
- Automatikusan mentheti a munkáját a felhőbe, és lényegében bárhonnan hozzá is férhet a HP Designjet ePrint & Share segítségével.
- A webes csatlakozási funkcióknak köszönhetően projektjeit elküldheti e-mailben a HP Designjet T120 ePrinter készüléknek, és kinyomtathatja őket.

Specifikáció

1 év gyári garancia
Meghibásodási arány: 0,0%

További információk

http://www8.hp.com/hu/hu/product...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén hétfő,

házhozszállításnál kedd.

Ajánlott termékek

9 042 Ft helyett 8 611 Ft

9 042 Ft helyett 8 611 Ft

17 707 Ft helyett 16 864 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás