0 0
Termékek /
(Asztali számítógép-) Komplett PC

HP EliteDesk 800 G2 T T1P48AW

A termék 2017.09.18. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

HP EliteDesk 800 G2 torony kialakítású számítógép

A kisméretű, helytakarékos kialakítású, erőteljes HP EliteDesk 800 TWR, a HP legjobban bővíthető vállalati szintű asztali gépe kiemelkedő termelékenységet, iparágvezető megbízhatóságot, biztonságot és kezelhetőséget, valamint megoldások egyedi portfólióját biztosítja.

Változatos igényekre tervezve
A 6. generációs Intel Core processzorok, az Intel HD Graphics 530 grafikus vezérlő, illetve az opcionális csúcskategóriás különálló grafikus vezérlő és a HP Turbo Drive biztosította kimagasló teljesítménynek köszönhetően a legnagyobb kihívásoknak is gond nélkül megfelelhet.

Rendkívüli biztonság
A biztonsági szabályok megsértését megakadályozó programcsomag, amely többek között a SureStart technológiára épülő HP BIOSphere megoldást is tartalmazza, védelmet nyújt a számítógép számára, és maximális üzemidőt biztosít.

Valódi tartósság
A 120 000 órás HP Total Test Process teszten áteső számítógépet úgy tervezték, hogy megfeleljen a MIL-STD teszt követelményeinek is, így mindig számíthat rá. Az opcionális porvédő megoldás poros környezetekben is gondoskodik a megbízható működésről.

Egyszerűen bővíthető
A lehető legtöbbet hozhatja ki beruházásából a szerszámok nélkül felnyitható ház révén, valamint a legnagyobb teljesítményt igénylő üzleti követelményeknek megfelelő bővítőhelyekkel, rekeszekkel, portokkal és csatlakozókkal.

Specifikáció

5 év gyári garancia

További információk

http://www8.hp.com/hu/hu/product...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Ajánlott termékek

22 400 Ft helyett 21 333 Ft

44 172 Ft helyett 38 410 Ft

47 082 Ft helyett 40 941 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás