0 0
Termékek /
(Asztali számítógép-) Komplett PC

HP EliteDesk 800 G3 SFF Z4D10EA + 1000Ft-os vásárlási kupon ajándékba

384 988 Ft helyett 349 989 Ft

1750 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

HP EliteDesk 800 G3 kis helyigényű számítógép

A nagyvállalati környezethez tervezett HP EliteDesk 800 SFF a HP egyik legbiztonságosabb és legjobban kezelhető számítógépe, amely kiváló teljesítményt, valamint helytakarékos és stílusos házával konfigurálhatóságot is biztosít a modern munkahelyek számára.

Az első a teljesítmény
A nagy teljesítményt igénylő felhasználók kihasználhatják a 7. generációs Intel Core processzorok, az opcionális Intel Optane memória, az SSD-k, valamint a HP Velocity hatékony kombinációjának előnyeit, amely a nagy forgalmú hálózatokon javítja az adatátvitel sebességét, amivel növeli a munkahelyi hatékonyságot.

Bővítések, amelyek tovább növelik befektetésének értékét
Befektetése olyan konfigurációt biztosít, amellyel meghosszabbíthatja számítógépe élettartamát. A HP EliteDesk 800 SFF négy rekesszel és négy bővítőhellyel, két további M.2 csatlakozóval, valamint számos konfigurálható porttal rendelkezik.

Erőteljes védelem, hatékony felügyelet
Hatékony védelemben és egyszerűbb felügyeletben lehet része a HP legbiztonságosabb és legjobban felügyelhető számítógépeinek köszönhetően. A HP Sure Start Gen3 védelmet biztosít a BIOS-t érő támadások ellen, a HP Manageability Integration Kit pedig lehetővé teszi az eszközök egyszerű felügyeletét a Microsoft System Center Configuration Managerrel.

Konfigurálható I/O-port kijelzőkhöz
Konfigurálhat egy hátsó I/O-portot a kijelzők testreszabott csatlakoztatásához a választható VGA, DisplayPort, HDMI vagy USB Type-C alternatív üzemmódú DisplayPort segítségével.

Specifikáció

5 év gyári garancia

További információk

http://www8.hp.com/hu/hu/product...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén szerda,

házhozszállításnál csütörtök.

Hozzászólások

Új hozzászólás