0 0
Termékek /
(Számítógép tartozék-) Papír

HP Fényes fehér tintasugaras papír 420mm x 45,7m Q1446A

4 698 Ft helyett 4 474 Ft

22 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

- A HP fényes fehér tintasugaras papír ColorPRO technológiával professzionális minőséget biztosít gyártási sebesség mellett. A ColorPRO technológiával feltűnőbb színeket, tisztább szöveget és grafikát, valamint kontrasztosabb feketét állíthat elő, amellyel hatásos eredményeket érhet el.
- A különbség fényesen és tisztán látszik. Pontos vonalak éles és finom részletekkel. Hatásos grafika bővebb színtartománnyal. A HP fényes fehér tintasugaras papír ColorPRO technológiával professzionális minőséget és feltűnő eredményeket biztosít.
- A HP nyomtatási anyagokat a HP tintákkal és nyomtatókkal együtt tervezték, hogy konzisztens, minőségi eredményt biztosítanak. Ezzel az újrahasznosítható, FSC® minősítésű papírral cége és ügyfelei környezetvédelmi célkitűzéseinek egyaránt megfelelhet.
- A költséghatékony HP fényes fehér tintasugaras papír megbízható, problémamentes teljesítménye révén optimalizálható a hétköznapi nyomtatás. A sokféle kapható méret, köztük a metrikus méretek egyszerűbb munkafolyamatot biztosítanak a nagyobb termelékenység és a nyomtatási költségek csökkentése érdekében.

Specifikáció

További információk

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/h...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén szerda,

házhozszállításnál csütörtök.

Ajánlott termékek

24 270 Ft helyett 23 114 Ft

14 635 Ft helyett 13 938 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás