0 0
Termékek /
(Számítógép tartozék-) Papír

HP Fényes fehér tintasugaras papír 420mm x 45,7m Q1446A

4 820 Ft helyett 4 590 Ft

23 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

- A HP fényes fehér tintasugaras papír ColorPRO technológiával professzionális minőséget biztosít gyártási sebesség mellett. A ColorPRO technológiával feltűnőbb színeket, tisztább szöveget és grafikát, valamint kontrasztosabb feketét állíthat elő, amellyel hatásos eredményeket érhet el.
- A különbség fényesen és tisztán látszik. Pontos vonalak éles és finom részletekkel. Hatásos grafika bővebb színtartománnyal. A HP fényes fehér tintasugaras papír ColorPRO technológiával professzionális minőséget és feltűnő eredményeket biztosít.
- A HP nyomtatási anyagokat a HP tintákkal és nyomtatókkal együtt tervezték, hogy konzisztens, minőségi eredményt biztosítanak. Ezzel az újrahasznosítható, FSC® minősítésű papírral cége és ügyfelei környezetvédelmi célkitűzéseinek egyaránt megfelelhet.
- A költséghatékony HP fényes fehér tintasugaras papír megbízható, problémamentes teljesítménye révén optimalizálható a hétköznapi nyomtatás. A sokféle kapható méret, köztük a metrikus méretek egyszerűbb munkafolyamatot biztosítanak a nagyobb termelékenység és a nyomtatási költségek csökkentése érdekében.

Specifikáció

További információk

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/h...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.29. szerda,

házhozszállításnál 2017.11.30. csütörtök.

Ajánlott termékek

17 525 Ft helyett 16 690 Ft

25 610 Ft helyett 24 390 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás