0 0
Termékek /
(Számítógép tartozék-) Papír

HP Hétköznapi fényes fotópapír A4 (25 lap) Q5451A

3 140 Ft helyett 2 990 Ft

15 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Színgazdag, hétköznapi fényképes munkák nyomtatása olcsón, újrahasznosítható papír használatával. Ez a fényes papír gyorsan szárad és bármelyik tintasugaras nyomtatóval használható. A HP Photo Creations szoftver használatával fotókockák, hírlevelek, naptárak és egyebek hozhatók létre.

Felhőtlen használat – fényképes munkák nyomtatása és megosztása, kedvező áron. Ez az olcsó fotópapír ideális az alkalmi házi fényképfeldolgozási és iskolai feladatokhoz. A HP Photo Creations szoftver használatával az amatőrképek fotókockákká, naptárakká és egyebekké alakíthatók.

Gyorsan száradó fotópapírok használatával a színpompás fényképes anyagok a nyomtatóból kikerülve azonnal használhatók. A könnyű kezelhetőség érdekében a nyomatok gyorsan megszáradnak. A sima, csillogó bevonatú hordozóra történő nyomtatás tiszta és élénk színű fényképeket eredményez.

Az FSC-tanúsítványú rostanyagból készült papírral támogatható a környezettudatos erdőgazdálkodás. Az újrahaszosítás kíméli az erőforrásokat – ez a fotópapír a karton italdobozokat elfogadó vásárlói begyűjtő rendszereken kereszül újrahasznosítható1.

Specifikáció

Meghibásodási arány: 0,0%

További információk

http://www8.hp.com/hu/hu/product...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.22. szerda,

házhozszállításnál 2017.11.23. csütörtök.

Ajánlott termékek

6 920 Ft helyett 6 590 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás