0 0
Termékek /
(Mobil, tablet, fotó, óra-) Tablet

HP Pro Tablet 608 G1 7.9" 64GB 4G H9X64EA - újracsomagolt

A termék 2017.11.23. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Gyártó által újracsomagolt, gyárilag felújított termék!

Egész üzletmenetét átalakíthatja ezzel a kisméretű, stílusos üzleti táblagéppel, amely ragyogóan tiszta, nagyfelbontású kijelzővel és mindent felülmúló csatlakoztathatóságával segít bármilyen üzleti folyamat mobilizálásában. Az egyedi használati igényeihez igazodva számos kiegészítő közül választhat.

Könnyed biztonság. Egyszerű kezelés
A HP Pro Tablet 608 üzleti szintű biztonságot és kezelhetőséget biztosít a többtényezős hitelesítés, az Enterprise Data Protection, a HP Client Security, a HP Touchpoint Manager és számos egyéb szolgáltatás révén.

Kiváló teljesítmény kis kivitelben
A kisméretű, vékony és könnyű táblagép teljesítményét jelentősen megnöveli a lenyűgöző QXGA-kijelző, a Cortana virtuális személyi asszisztens, továbbá az üzleti szükségleteket támogató csatlakoztathatóság és teljesítmény hatékony kombinációja.

Hatékonységnövelő mobilmegoldások
A felhasználói élményt üzleti igényeihez igazíthatja a táblagép testreszabhatóságát biztosító billentyűzettel, védőtokokkal, hordozható dokkolóegységgel és számos egyéb szolgáltatással.

A megbízható áttelepítési partner
A felkészítő gyakorlati foglalkozásoktól az áttelepítéssel kapcsolatos ingyenes segítségig a HP és partnereink elindítják vállalatát a Windows 10 rendszerrel történő munka útján. A HP segít előkészíteni a környezetet, valamint megvalósítani a megfelelő megoldást a megfelelő hardverekkel.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.hp.com

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás