0 0
Termékek /
(Notebook / Tablet-) Tablet

HP Pro Tablet 608 G1 7.9" 64GB H9X61EA - újracsomagolt

111 710 Ft helyett 106 390 Ft

532 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Gyártó által újracsomagolt, gyárilag felújított termék!

Egész üzletmenetét átalakíthatja ezzel a kisméretű, stílusos üzleti táblagéppel, amely ragyogóan tiszta, nagyfelbontású kijelzővel és mindent felülmúló csatlakoztathatóságával segít bármilyen üzleti folyamat mobilizálásában. Az egyedi használati igényeihez igazodva számos kiegészítő közül választhat.

Könnyed biztonság. Egyszerű kezelés
A HP Pro Tablet 608 üzleti szintű biztonságot és kezelhetőséget biztosít a többtényezős hitelesítés, az Enterprise Data Protection, a HP Client Security, a HP Touchpoint Manager és számos egyéb szolgáltatás révén.

Kiváló teljesítmény kis kivitelben
A kisméretű, vékony és könnyű táblagép teljesítményét jelentősen megnöveli a lenyűgöző QXGA-kijelző, a Cortana virtuális személyi asszisztens, továbbá az üzleti szükségleteket támogató csatlakoztathatóság és teljesítmény hatékony kombinációja.

Hatékonységnövelő mobilmegoldások
A felhasználói élményt üzleti igényeihez igazíthatja a táblagép testreszabhatóságát biztosító billentyűzettel, védőtokokkal, hordozható dokkolóegységgel és számos egyéb szolgáltatással.

A megbízható áttelepítési partner
A felkészítő gyakorlati foglalkozásoktól az áttelepítéssel kapcsolatos ingyenes segítségig a HP és partnereink elindítják vállalatát a Windows 10 rendszerrel történő munka útján. A HP segít előkészíteni a környezetet, valamint megvalósítani a megfelelő megoldást a megfelelő hardverekkel.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.hp.com

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.24. péntek,

házhozszállításnál 2017.11.27. hétfő.

Hozzászólások

Új hozzászólás