0 0
Termékek /
(Asztali számítógép-) Komplett PC

HP ProDesk 400 G4 MT 1EY28EA + 1000Ft-os vásárlási kupon ajándékba

241 988 Ft helyett 219 989 Ft

1100 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

HP ProDesk 400 G4 mikrotornyos számítógép

A jelenlegi és jövőbeni modern munkahelyek igényeihez tervezett, a HP előző generációjához képest 27%-kal kisebb házú, újratervezett, megbízható és biztonságos HP ProDesk 400 MT számítógép hatékony, a vállalkozással együtt növelhető teljesítményt nyújt.

Hatékony kiegészítők
Az opcionális Intel Optane memóriával és SSD meghajtókkal villámgyorssá tett, nagy teljesítményű 7. generációs Intel Core i3/i5/i7 processorsnak, az akár 32 GB DDR4 memóriának és a különálló grafikus kártyáknak köszönhetően egész nap hatékonyan dolgozhat.

Bővítések, amelyek tovább növelik befektetésének értékét
Befektetése olyan bővítéseket biztosít, amellyel meghosszabbíthatja számítógépe élettartamát. A HP ProDesk 400 MT három rekesszel és három teljes magasságú bővítőhellyel, valamint opcionálisan régebbi típusú portokkal rendelkezik, amelyekkel több HP kijelzőt is csatlakoztathat.

Kapcsolati elosztó
Az összesen nyolc USB-portnak, a két videokimenetnek és az opcionális Bluetooth-csatlakozásnak köszönhetően a HP ProDesk 400 MT irodai eszközei központjává válhat.

Bevált és tettre kész
A megbízható HP ProDesk 400 MT 120 000 órás HP Total Test Process tesztelésen esett át, és opcionális porszűrővel is rendelhető, amely a legnagyobb igénybevétel mellett is csökkenti a levegőben szálló részecskék bejutásának mértékét, ezzel megnöveli a számítógép élettartamát.

Specifikáció

3 év gyári garancia

További információk

http://store.hp.com/ItalyStore/M...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén hétfő,

házhozszállításnál kedd.

Hozzászólások

Új hozzászólás