0 0
Termékek /
(Asztali számítógép-) Komplett PC

HP ProDesk 490 G3 MT X3K11EA

A termék 2017.10.11. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

HP ProDesk 490 G3 mikrotorony kivitelű számítógép.

A kedvező árú, megbízható HP ProDesk 490/498 MT biztosítja a vállalkozása számára szükséges erős alapot. A HP ProDesk 400 a szükséges biztonsági és felügyeleti funkciókat kínálja, hogy vállalkozása tovább növekedhessen.

Új, nagy teljesítményű processzorok
Az új, 6. generációs Intel Core processzorok az Intel HD 530 grafikus kártyával nagy számítási teljesítményt biztosítanak. Az elérhető DDR4 memória segít kielégíteni egy modern vállalkozás igényeit.

Biztonság a kezdetektől
A HP BIOSphere és a HP Client Security fokozza a biztonságot, és a személyre szabható hitelesítés és BIOS-szintű jelszavak segítségével titkosítja a kritikus fontosságú adatokat és rendszereket.

Tesztekkel garantált hosszú élettartam
A HP ProDesk készülékek megbízhatóságát szigorú tesztelési eljárások biztosítják. A HP Total Test Process során a számítógépek 120 000 órás teljesítménytesztelésen esnek át, hogy minden nap megbízható üzleti teljesítményt nyújtsanak.

Egy okos befektetés
A HP ProDesk 490/498 MT a fő összetevők méretezése révén lehetővé teszi, hogy minden egyes felhasználó számára az igényeinek megfelelő számítógép legyen konfigurálva, így elérhető áron nyújt megbízható számítástechnikai infrastruktúrát növekvő vállalkozása számára.

Specifikáció

3 év gyári garancia

További információk

http://www8.hp.com/de/de/product...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás