0 0
Termékek /
(Asztali számítógép-) Komplett PC

HP ProDesk 600 G3 SFF 1HK44EA

A termék 2017.09.21. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

HP ProDesk 600 G3 kis helyigényű számítógép

Az üzleti használatra tervezett HP ProDesk 600 SFF egy kiválóan bővíthető számítógép, amely rugalmas csatlakozási lehetőségeket, magas szintű biztonságot és átfogó felügyeleti szolgáltatásokat nyújt, stílusos, újratervezett háza pedig remekül illik a modern munkahelyekhez.

Bővítések, amelyek tovább növelik befektetésének értékét
Befektetése olyan bővítéseket biztosít, amellyel meghosszabbíthatja számítógépe élettartamát. A HP EliteDesk ProDesk 600 SFF két rekesszel, két bővítőhellyel, két M.2 csatlakozóval, valamint a régebbi típusú portok mellett konfigurálható videoportokkal is rendelkezik.

HP exkluzív biztonság és felügyelet
A HP BIOSphere Gen3 megvédi az adatait és megelőzi a leállásokat, a HP WorkWise, a HP legfejlettebb számítógép-felügyeleti okostelefonos alkalmazása pedig leegyszerűsíti a felügyeletet.

Hatékony kiegészítők
Az opcionális Intel Optane technológiával villámgyorssá tett, nagy teljesítményű 7. generációs Intel Core i3/i5/i7 processorsnak, az akár 64 GB DDR4 memóriának és az opcionális grafikus kártyáknak köszönhetően egész nap hatékonyan dolgozhat.

Kapcsolati elosztó
Az összesen 8 USB-portnak, az akár három videokimenetnek és az opcionális Bluetooth-csatlakozásnak köszönhetően a HP ProDesk 600 SFF irodai eszközei központjává válhat.

Specifikáció

3 év gyári garancia

További információk

http://www8.hp.com/lt/lt/product...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Ajánlott termékek

48 815 Ft helyett 46 490 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás