0 0
Termékek /
(Számítógép tartozék-) Papír

HP Professzionális fényes másolópapír A4 (150 lap) CG965A

5 975 Ft helyett 5 690 Ft

28 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A HP professzionális fényes lézernyomtató-papírral hatásos brosúrák, szórólapok és marketinganyagok állíthatók elő. Ez a papír ideális a kiemelkedő minőségű, fényes nyomatok házon belüli előállításához. A HP mindig megbízható, kiváló nyomtatási teljesítményt nyújt.

Ez az erős, 150 g/m² súlyú nagy fehérségű papír professzionális megjelenést kölcsönöz a nyomtatott anyagoknak. A tökéletesen sima felületnek és a kiváló minőségű tapintásnak köszönhetően azonnali hatás érhető el, amelyet a papír megérintésekor mindenki megtapasztal.

A HP professzionális fényes lézernyomtató-papír sima, fényes bevonata telt színeket és kiváló minőségű megjelenést kölcsönöz a dokumentumoknak. A HP Color LaserJet nyomtatók optimális teljesítményt nyújtanak. A legtöbb más lézernyomtatóval és fénymásolóval is kompatibilis.

Professzionális üzleti dokumentumok, köztük brosúrák, szórólapok és marketinganyagok nyomtatása az iroda elhagyása nélkül. Ez a vastag, nehéz papír tiszta szöveget és éles, élénk színeket biztosít.

Specifikáció

Meghibásodási arány: 0,0%

További információk

http://www8.hp.com/hu/hu/product...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.23. csütörtök,

házhozszállításnál 2017.11.24. péntek.

Hozzászólások

Új hozzászólás