0 0
Termékek /
(Számítógép tartozék-) Papír

HP Rávasalható papír A4 (12 lap) C6050A

6 269 Ft helyett 5 970 Ft

30 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A HP Iron-on Transfers (rávasalható matricákat) egyszerű, hidegen leválasztható felvitelre, nagyszerű képminőségre és világos, fakulásmentes színekre tervezték. Könnyű és igen hatásos módot biztosítanak egyéni pólók létrehozására, bármilyen alkalomra.

A hátoldalát hagyni lehet lehűlni lehúzás előtt A hátoldalát nem kell többé azonnal a vasalás után eltávolítani A továbbfejlesztett technológia garantálja, hogy már első alkalommal sikeres lehet A matricák felvasalását egyszerűbbé és megbízhatóbbá teszi

A HP Iron-on Transfers (rávasalható matricák) merészen ragyogó színeket biztosítanak, melyek bírják a mosást. A továbbfejlesztett termékkivitel kiváló képminőséget biztosít fotók esetében is. A képek és a grafikák hosszú ideig megtartják szilárdságukat és színüket, még mosás után is.

A HP Iron-on Transfers (rávasalható matricákkal) egyszerűen egyedivé teheti a ruházatot és bármit, amire rá lehet vasalni, és bármelyik 100% pamut vagy pamut/poliészter keverék textíliával működik. Tökéletes születésnapokra, családi alkalmakra, csapatsportokhoz vagy vállalati eseményekre.

Specifikáció

Meghibásodási arány: 0,0%

További információk

http://www8.hp.com/hu/hu/product...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén kedd,

házhozszállításnál szerda.

Ajánlott termékek

785 Ft helyett 748 Ft

8 908 Ft helyett 8 484 Ft

10 988 Ft helyett 10 465 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás