0 0
Termékek /
(Számítógép tartozék-) Papír

HP Rávasalható papír A4 (12 lap) C6050A

6 815 Ft helyett 6 490 Ft

32 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A HP Iron-on Transfers (rávasalható matricákat) egyszerű, hidegen leválasztható felvitelre, nagyszerű képminőségre és világos, fakulásmentes színekre tervezték. Könnyű és igen hatásos módot biztosítanak egyéni pólók létrehozására, bármilyen alkalomra.

A hátoldalát hagyni lehet lehűlni lehúzás előtt A hátoldalát nem kell többé azonnal a vasalás után eltávolítani A továbbfejlesztett technológia garantálja, hogy már első alkalommal sikeres lehet A matricák felvasalását egyszerűbbé és megbízhatóbbá teszi

A HP Iron-on Transfers (rávasalható matricák) merészen ragyogó színeket biztosítanak, melyek bírják a mosást. A továbbfejlesztett termékkivitel kiváló képminőséget biztosít fotók esetében is. A képek és a grafikák hosszú ideig megtartják szilárdságukat és színüket, még mosás után is.

A HP Iron-on Transfers (rávasalható matricákkal) egyszerűen egyedivé teheti a ruházatot és bármit, amire rá lehet vasalni, és bármelyik 100% pamut vagy pamut/poliészter keverék textíliával működik. Tökéletes születésnapokra, családi alkalmakra, csapatsportokhoz vagy vállalati eseményekre.

Specifikáció

Meghibásodási arány: 0,0%

További információk

http://www8.hp.com/hu/hu/product...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.24. péntek,

házhozszállításnál 2017.11.27. hétfő.

Ajánlott termékek

4 505 Ft helyett 4 290 Ft

818 Ft helyett 779 Ft

11 750 Ft helyett 11 190 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás