0 0
Termékek /
(Notebook, számítógép-) Notebook táska

HP Value Top Load Case 18" Fekete

9 860 Ft helyett 9 390 Ft

47 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A HP gazdaságos 45,7 cm (18") Top Load táska, melyet a kompromisszumok nélküli kényelemre terveztek, beépített párnázott noteszgépzsebbel, számos tárolórekesszel és egy állítható vállpánttal is rendelkezik.

Jellemzők

- Védje meg HP noteszgépét, miközben úton van! A praktikus és stílusos HP gazdaságos 45,7 cm-es (18") Top Load táska egy párnázott belső noteszgéprekeszt tartalmaz, megvédve noteszgépét a mindennapi kosztól, ütődésektől és karcoktól.
- Nincs szükség keresgélésre! Az első és hátsó zsebek gyors, egyszerű hozzáférést biztosítanak mobiltelefonjához, kulcsaihoz és repülőjegyeihez, a szervező részben pedig kártyatartók, tolltartók és mindenféle hasznos zsebek találhatók a telefonok, dokumentumok és kábelek számára.
- A cipekedés felesleges. A gyönyörű HP Value 45,7 cm-es (18"-es) Top Load táskához párnázott állítható vállpánt tartozik, amely nagyobb kényelmet biztosít, és megkönnyíti a terheit olyankor, amikor úton van.
- Bárhol is jár, mindent biztonságosan, könnyen elérhető helyen tárolhat benne. Ez az elegáns és tartós HP Top Load táska a modern stílus és a klasszikus funkciók tökéletes kombinációját kínálja.

Specifikáció

1 év gyári garancia
Meghibásodási arány: 4,6%

További információk

http://www8.hp.com/hu/hu/product...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.23. csütörtök,

házhozszállításnál 2017.11.24. péntek.

Ajánlott termékek

41 990 Ft helyett 39 990 Ft

7 235 Ft helyett 6 890 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás