0 0
Termékek /
(Számítógép tartozék-) Papír

HP Víztiszta fólia 914mm x 22,9m C3875A

57 444 Ft helyett 54 709 Ft

274 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

- Kövesse nyomon a projektet, és demonstrálja a munka minőségét és szakmaiságát ezzel az optikailag tiszta, újrahasznosítható 1 fóliával. Nyomtasson több réteget és áttetsző képeket kiváló vonalminőséggel és konzisztens, élénk színekkel.
- Használja ezt a professzionális minőségű fóliát a legjobb szakmai munkájának elvégzéséhez. A fólia kiváló minőségű vonalak és konzisztens, élénk színek elérését teszi lehetővé, kiváló elkenődésgátlással és az erős festék-adhézióval, a tinta rétegek közötti átszivárgásának megakadályozására
- Projekt határidők könnyű betartása. Az eredeti HP festék- és pigmentalapú tintákat használó HP Designjet nyomtatók széles skálájával kompatibilis víztiszta fólia kiváló és konzisztens képminőséget biztosít minden egyes tekercs és nyomat számára.
- Segít megfelelni a vállalat - és az ügyfelek - környezetvédelmi elvárásainak. A HP víztiszta fólia a HP nagy formátumú hordozóanyagok visszavételi programjának 1 része, amelynek keretében a HP hordozóanyagok visszaküldhetők és újrahasznosíthatók.

Specifikáció

További információk

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/h...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén péntek,

házhozszállításnál hétfő.

Hozzászólások

Új hozzászólás