0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Egér

HP X3000 piros

7 655 Ft helyett 7 290 Ft

36 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A szigorú szabványok és irányelvek szerint tervezett HP X3000 vezeték nélküli egér könnyedén ötvözi a karcsú, modern kialakítást az életet megkönnyítő, továbbfejlesztett funkciókkal.

Prémium HP-minőség
70 év tapasztalat. Szigorú minőség-ellenőrzés. A világ vezető noteszgépgyártóinak egyike. A HP az iparág néhány nagyon szigorú szabványának is megfelelő, élvonalbeli termékeket szállít, amelyek tovább fokozzák a csatlakozás és a kommunikáció minőségét.

Elegáns, vonzó kialakítás
Formatervezett és modern egér kompakt kivitelben. A szemet gyönyörködtető HP X3000 vezeték nélküli egér minden munkahelyet azonnal feldob, és stílusosabbá varázsol. Amint kiveszi a dobozából, az apró mestermű az íróasztala ékévé válik. A színes felület gazdag csillogása kifinomultságot sugároz.

Korszerűsített, továbbfejlesztett jellemzők
A HP X3000 vezeték nélküli egér a legújabb technológiával van felszerelve. A 2,4 Ghz-es vezeték rendkívül gyors használatot biztosít. Az elem 12 hónapig tart(1). A görgetőkerékkel egy pillanat alatt végigpörgetheti a weblapokat és a dokumentumokat. Az optikai érzékelő a legtöbb felületen működik.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www8.hp.com/hu/hu/product...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.20. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.21. kedd.

Termékvariációk

Ajánlott termékek

6 395 Ft helyett 6 090 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás