0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Egér

HP X5500 H2W15AA

A termék 2017.10.20. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

HP X5500 vezeték nélküli egér.

A HP X5500 vezeték nélküli egér azonnal rabul ejti a szívét, és többé nem is fog lemondani róla. Modern formája atletikus kecsességet fejez ki. A hipergyors görgetés versenyképes hatékonyságot biztosít. Az akkumulátor-üzemideje a sosem tapasztalt 24 hónapot is elérheti.(1)

Jellemzők

Egyedi. Mesteri. Futurisztikus. A HP X5500 vezeték nélküli egér markáns körvonala és simulékony ívei révén agresszív, kecses és fenséges benyomást kelt. A lélegzetelállító, ihletett műremek egy modern művészeti múzeumba illene.
A HP X5500 vezeték nélküli egér az egér fogalmát új magaslatokba emeli. Hipergyorsan gördül végig a dokumentumokon és a weblapokon. A lézeres érzékelők jóformán minden felületen működnek.(2) 5 hatékony gombbal pedig még többet lehet elérni.
Kivételes. Első osztályú. Professzionális. A HP X5500 vezeték nélküli egér akkumulátor-üzemideje akár a megdöbbentő két évet is elérheti. A megnövelt akkumulátor-élettartam egyben pénzmegtakarítást és a hulladéklerakóban kevesebb akkumulátort jelent.
A fürgeséghez és támaszhoz mesterien tervezett HP X5500 vezeték nélküli egér egész nap pihentetően tartja gazdája kezét. A tökéletes egyensúly, a professzionális arányok és a kirobbanó élek e kiváló egérnek egyedi tervezésű jelleget kölcsönöznek.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www8.hp.com/hu/hu/product...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Ajánlott termékek

4 820 Ft helyett 4 590 Ft

5 135 Ft helyett 4 890 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás