0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Hangszóró

JBL Clip 2 fekete

A termék 2017.10.27. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

LeírásAkár 8 óra lejátszás

Az eszközben egy 40mm-es hangszóró és egy 730 mAh-s akkumulátor kapott helyet, ami akár 8 órás üzemidőt is garantál. A felső részen masszív karabiner biztosítja, hogy bármilyen körülmények között használhassuk a hangszórót, így bárhová felakaszthatod, persze ha vízbe esne sem kell aggódnod.

IPX7 minősítés

Az új Clip 2 mindezt már új IPX7-es teljes vízálló borítással teszi - 1 méteres mélységig legfeljebb 30 perc időtartamban - így a hordozhatóság korlátai megszűnnek. A zenéd akkor is veled lesz ha egy nyári zápor szakítja meg a forróságot, vagy ha lementek a strandra napozni. Vidd ki magaddal a tengerpartra, vagy a medence mellé és ne aggódj ha vízbe esne a Clip 2.

730 mAh-es akkumulátor

A zenehallgatáshoz csatlakozhatunk szabvány 3,5-ös jack kábellel, vagy kényelmesebben, vezeték nélkül, Bluetooth-on, ez 10 méteren belül stabilan működik. Kezelése rém egyszerű, csak egy be/ki kapcsoló, és nyomógombos hangerőszabályzó található rajta. Bekapcsolás után automatikusan keresi a már egyszer csatlakoztatott eszközöket, és ha elérhető, azonnal kapcsolódik is. Ha nem talál semmit, a keresés egy idő után leáll. Szabvány USB kábellel tölthető bármilyen forrásról, adapterről.

Daisy Chain

Az új Daisy Chain lehetővé teszi, hogy két Clip 2-t vezeték nélkül párosíts, így növelve a teljesítményt, illetve kedvenc zeneszámaid hangerejét. Ha a 8 órás üzemidőt teljesen kimerítetted, csupán 2,5 órát kell várnod, hogy teljesen feltöltődjön az akkumulátor, és máris folytathatod a bulizást.

Tulajdonságok:

- Akkumulátor kapacitás: 730 mAh
- Akkumulátor töltési idő: 2 óra
- Bluetooth
- App. vezérlés
- USB csatlakozás
- Analóg audió bemenet
- Minimum frekvencia átvitel: 120Hz
- Maximum frekvencia átvitel: 20kHz
- Hangszóró mérete: 40 mm
- Teljesítmény: 3 Watt
- Működési idő: 8 óra
- Telefonos kihangosító
- Tömeg: 187 g
- Méretek : 94x141x42mm

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.jbl.com/on/demandware...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Termékvariációk

Ajánlott termékek

2 405 Ft helyett 2 290 Ft

1 355 Ft helyett 1 290 Ft

11 225 Ft helyett 10 690 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás