0 0
Termékek /
(Barkács, Világítás-) Kerti gépek, eszközök

KARCHER 1.680-003.0 OC 3 MOBILE kültéri tisztító Bike Box (Basic garancia)

A termék 2017.11.13. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Mindenkinek, aki mobil tisztítási megoldást keres: kompakt és könnyű magasnyomású mosó a Kärchertől. A beépített lítiumion-akkumulátornak és a lekapcsolható víztartálynak köszönhetően elektromos vagy vízcsatlakozás nélkül is megtisztíthatjuk kerékpárunkat vagy túrabakancsunkat. A lágy, mégis hatékony alacsony nyomású lapos sugárral a magasnyomású mosó ideális kényes felületekhez. LED kijelző jelzi, ha az akkumulátor töltési szintje alacsony, vagy éppen töltődik. Alkalmazási és bővítési lehetőségek széles skálájához számos tartozékkészlet elérhető.

Kompakt kialakítás
A spiráltömlő és a szórópisztoly kényelmesen tárolható a levehető víztartály alatt. Könnyen szállítható, helytakarékosan tárolható.

Beépített lítiumion-akkumulátor
Áramforrástól független, mobil tisztítás. Hosszú akkumulátor-üzemidő, újratöltés előtt többször is használható. Az alacsony töltési szintre a LED kijelző figyelmeztet.

Hatékony, de kímélő alacsony nyomás
Az alacsony nyomás biztosítja, hogy a tisztítás egyszerre legyen hatékony és különösen kímélő. A standard fúvóka lapos sugárral látható tisztítási teljesítményről gondoskodik. A kúpos sugarú fúvóka még kímélőbb tisztításra alkalmas, például kutyák mancsához.

- Nyomástartomány Alacsony nyomás / Alacsony nyomás
- Vízszállítás max. (l/min) max. 2
- Méretek (hosszúság × szélesség × magasság) (mm) 277 x 234 x 201
- Akkumulátor-menetidő 15
- Akkumulátor feltöltési ideje 180

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

https://www.kaercher.com/by/home...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás