0 0
Termékek /

Hemző Károly, Lajos Mari - 99 magyaros étel 33 színes ételfotóval

A termék 2014.07.04. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A magyar konyha befogadta és elfogadja, összeszelídíti és egy kicsit a maga képére igazítja, de békességgel megőrzi a szilaj pásztorélet és a kolostorkertek, a török és az örmény, az olasz és az orosz, a francia és a zsidó, az erdélyi és a velünk szomszédos népek, a monarchiás konyhák legjobb ízeit és legjelesebb hagyományait. Minden bizonnyal ez a magyarázata annak – némi szerénytelenséggel és Kövi Pállal, az Erdélyi lakoma szerzőjével szólva – hogy az erdélyi magyar konyhát a franciával és a kínaival lehet egy sorban említeni. A magyar ember dolgos és vendégszerető fajta. Szereti megadni a módját: jó hozzávalókból, jó szívvel-kedvvel készített étellel, itallal magát is megtiszteli, ha teheti, hát még a vendégeit.” Lajos Mari

Specifikáció

További információk

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás