0 0
Termékek /
(ÚJ KÖNYV-) Egészség és Életmód

Dr. Russ Harris - A boldogság lépcsőin - Hogyan engedjük el a félelmeinket és kezdjünk el élni

A termék 2015.01.21. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

"Az emberi tudat természetéből fakadóan kételkedik, óvatosságra int, és negatív gondolatokat sugall. De az életünkben a változást nem várhatjuk mástól! Egy terapeuta is a maga részéről annyit tehet, hogy segít feltenni a kérdéseket.
Erre vállalkozik az ausztrál Dr. Russ Harris, egy új pszichológiai megközelítés, a tudatos jelenlétre épülő „Elfogadás és Elkötelezettség Terápia” - ACT módszer- kidolgozója.
Az ACT módszer lényege a cselekvés!
Ha a jelenlegi viselkedés mintádat követed, ahogyan most élsz, vajon megvalósul-e a gazdagabb, teljesebb életed?
A szerző kérdéseire adott válaszok és egyszerű koncentrációs gyakorlatok segítségével mindenki végigjárhatja a maga útját, ami egy saját értékrenden alapuló, tudatos és teljes élet kialakításához vezet.

Ha már Te is kipróbáltál többféle önfejlesztő módszert, akkor tudhatod, hogy az irányítási stratégiák hosszútávon nem működnek – nem függhet mástól az életünk. A könyvben lévő módszer által megtanulunk figyelni az érzéseinkre, testünkre, elménkre. Lépésről lépésre haladunk; elfogadjuk fájdalmainkat, átjutunk az akadályokon, és egyensúlyt teremtünk önmagunkban. Egyre jobban a jelenben tapasztalunk, és magabiztosabban élünk.
Nincs értelme ölbe tett kézzel várni, hogy végre elkezdődjön az életünk. Vessünk véget a várakozásnak. MOST! Az ember általában saját elképzeléseinek rabságában vergődik, de van út, ami tovább vezet, és ez a könyv erős és tiszta fényű fáklyával vezeti olvasóit az éjszakában, megvilágítva az ösvényt.

Élvezd az utazást! Kitűnő kezekben vagy."

Specifikáció

További információk

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén péntek,

házhozszállításnál hétfő.

Ajánlott termékek

1 064 Ft helyett 851 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás