0 0
Termékek /
(ÚJ KÖNYV-) Társadalomtudományok

Sri Chinmoy - A külső futás és a belső futás - Hogyan hozd elő belső képességeidet a sportban?

A termék 2015.07.21. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Carl Lewis előszavával.

Ez a kötet válogatás Sri Chinmoy beszédeiből és kérdésekre adott válaszaiból a sport, legfőképpen a futás területén. A szerző sok titkot elárul, amelyek segítenek belső képességeinket felszínre hozni a sportban. Tartalmazza Carl Lewisnak a los angeles-i olimpia előtt és szöuli olimpián valamint Paul Tergatnak (2005-ös New York City Marathon győztese) adott tanácsait és sok élsportoló kérdéseire adott válaszait. A kiadványt képek gazdagítják.
"Miután - 1980-tól 1996-ig - öt olimpiai atlétikai csapatban képviseltem Amerikát, bizonyosan átérzem és tudom, hogy a ma olimpiai reménységei mit tesznek és gondolnak. Az ő számukra szeretném ajánlani ezt a könyvet."
"Higgyetek nekem, az öröm, ami abból fakad, hogy túlszárnyalod önmagadat, a leghihetetlenebb érzés a világon. Sokszor éreztem. És élveztem nézni, ahogy mások is megtapasztalják."
"Sri Chinmoy, ösztönző erő vagy mindannyiunk számára."
- Carl Lewis, kilencszeres olimpiai bajnok

"Mélyen hiszek abban, amit tesz. A csodálója vagyok. Tetszik, amit csinál."
- Jesse Owens, négyszeres olimpiai bajnok

"Ez a könyv arra rendeltetett, hogy ösztönzésként szolgáljon futóknak, más atlétáknak és mindazoknak, akiket érdekel a sport és a testi erőnlét. Célul tűzi ki, hogy arra bátorítsa az embereket, váljanak még lelkesebben érdekeltté a saját egészleges fejlődésükben: testi, pszichikai és spirituális szinten egyaránt."
- Ted Corbitt, a "hosszútávfutás atyja"

Specifikáció

További információk

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás