0 0
Termékek /
(ÚJ KÖNYV-) Sport és szabadidő

Pavel Tsatsouline - A Meztelen Harcos

A termék 2015.03.06. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

avagy hogyan lehetsz félelmetesen erős kizárólag a saját testsúlyoddal dolgozva

EDZÉSPROGRAM AZ AZONNALI ERŐÉRT

"Egyetlen hét alatt 5 helyett 10 egykezes fekvőtámaszt tudtam megcsinálni."
"Tegnap este megcsináltam 15-15 egykezes fekvőtámaszt mindkét kézzel. Két hónapja egy teljes sorozatra sem voltam képes."
"Az elején csak 1 reszketeg egylábas guggolást tudtam megcsinálni. [Két hét múlva] 5 teljesen szabályos, egylábas guggolást végeztem mindkét lábbal."

Észrevetted már, hogy minél gyakorlottabb az ember, annál kevesebb energiával képes sokkal többet elérni? Ez alól az erő sem kivétel. Az ókori görög birkózástól kezdve a kínai kung-fu-mesterek féltve őrzött titkain át egészen a mai különleges egységekben szolgáló kemény fickókig a harcosok és az erősemberek az idők során számtalan gyakorlatot fejlesztettek ki az emberi erő fejlesztésére.
Mindezeket a bámulatos gyakorlatokat és technikákat most Pavel Tsatsouline sportszakember, a szovjet speciális erők egykori testedző oktatója egy olyan könnyen elsajátítható edzésprogramba illesztette, amellyel hihetetlenül gyorsan kifejlesztheted magadban az erő képességét – és mindezt vasak nélkül, kizárólag a saját testsúlyoddal dolgozva!

A Meztelen harcos a maximális erőre összpontosít. Semmi másra.
Fejleszd ki magadban a félelmetes erő képességét. Napok alatt többet érhetsz el, mint hosszú évek testépítő gyakorlataival.
Fedezd fel az izomfeszítést maximalizáló technikákat az azonnali erőért.
Gyakorold a brutálisan nehéz egykezes fekvőtámaszt/egylábas guggolást, amelyek az erőemelés testsúlybeli megfelelői, és az egész testet megdolgoztatják.
Érezz rá a GTG varázsára – olajozd a mozgást! Ez a világ leghatékonyabb edzésmódja.

AZ ERŐ LEGYEN VELED, MEZTELEN HARCOS!

Specifikáció

További információk

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Ajánlott termékek

2 555 Ft helyett 2 044 Ft

3 010 Ft helyett 2 408 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás