0 0
Termékek /
(ÚJ KÖNYV-) Szakácskönyvek

Dr. Molnár Andrea, Dr. Molnár József - A sajtkészítés ABC-je (2005)

A termék 2015.04.03. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A nagyszabású - elméleti és gyakorlati ismereteket egyaránt bőséggel közlő - tüzetes tárgyalásmódú, monografikus fölépítésű kiadvány a történeti áttekintés után a tej nyerésének, minőségbiztosításának és -vizsgálatának módjait veszi számba. A szerzők ezután térnek rá a sajtkészítés technológiájának ismertetésére, először általános folyamatot írva le, utóbb gyártmányfajták szerint részletezve a tudnivalókat (pl. túró, friss sajt, lágy sajt, nemespenésszel érő, félkemény, reszelni való sajtok, illetve juh- és kecskesajtfajták).

Foglalkoznak a piackutatás és a kereskedelem termékspecifikus kérdéseivel, a gyártás egészségügyi feltételeivel, végül a sajtkészítmények gasztronómiai fölhasználásával, sok-sok receptet ismertetve. A kötetet számos ábra, fekete-fehér és színes fénykép, táblázat és grafikonok egészíti ki.

Specifikáció

További információk

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Átvétel

Személyes átvétel esetén csütörtök,

házhozszállításnál péntek.

Hozzászólások

Új hozzászólás