0 0
Termékek /
(ÚJ KÖNYV-) Számítástechnika

Neil Bradley - Az XML kézikönyv - Új, átdolgozott kiadás

A termék 2015.01.28. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Az XML-kézikönyv új fordítása, mely az angol kiadás teljesen átdolgozott harmadik kiadása alapján készült, tartalmazza mindazt, amire az XML-felhasználó-nak szüksége van ahhoz, hogy naprakész legyen. A könyv világos, precíz magyarázatai, jól áttekinthető szerkezete segít eligazodni az XML-világában. Azok a programozók, elemzők, tanácsadók, akik XML-adatok és -dokumentumok feldolgozásával átvitelével és közzétételével foglalkoznak, minden kérdésükre választ kapnak. A könyvből megtanulható az XML működése is.
Neil Bradley az XML-kézikönyv első és második kiadásának sikerére építve aktualizálta a könyv anyagát: részletesen tárgyalja az XML 1998-as megjelenését követő időszakban keletkezett kiegészítő szabványokat. Az XML-szabványokkal foglalkozó alapfejezetek mellett a könyv nagy figyelmet fordít a WC3 által kifejlesztett többi szabványra, és a két legfontosabb alkalmazási területre, a kiadványszerkesztésre és az adatcserére is.
Az XML-kézikönyv részletes leírást ad az XML minden egyes funkciójáról, nem feltételez HTML- vagy SGML-előismereteket,
szintaxistérképet közöl a szabvány részletes tanulmányozásához, amely szemlélteti a szabvány építőelemeit és köztük meglevő kapcsolatokat, részletes szószedetet tartalmaz,
bemutatja az XML-katalóguskészítés, -feldolgozás, -összekapcsolás és -stílusba rendezés kapcsolódó szabványait.
Ebben a kiadásban a következő kész és tervezés alatt álló szabványokról olvashat

Specifikáció

További információk

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Hozzászólások

Új hozzászólás