0 0
Termékek /
(ÚJ KÖNYV-) Ezotéria

Arató Mónika - Egészséges italok - Életmódkészlet

A termék 2015.06.05. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

365 gyönyörű üzenet az év minden napjára
Szeretnél megérkezni a Teljességbe? Szeretnél boldogabb perceket, órákat, napokat, heteket?
A Lélekcsemegék abban támogatnak, hogy ne hagyd magad!
Ne hagyd magad befolyásolni a negatív események, emberek, hatások által. Ha tartósan magasan tartod a rezgésszintedet, az életed is átalakul a vágyaidnak megfelelően, hiszen a vonzásod átalakul, és erősödik.

Ha mindennap, rendszeresen elolvasod őket, segítenek, hogy a figyelmed fókusza a sok hatás közül, ami egy nap alatt ér, és amelyek energiát rabolnak, olyan dolgokon legyen, amelyek támogatnak téged, és a vágyaid megvalósulnak. Olvasásukkal nő az önbizalmad, fejlődik az intuíciód, és könnyebb lesz döntéseket hoznod.

A Lélekcsemegék magukban rejtik az Évkör energiamintázatát, melynek segítségével a saját jól-létedet segíted elő, és jobban megérted a vágyaid és kihívásaid mögött rejlő okokat. Segítségével visszatalálsz a Természetanyához és saját valódi természetedhez is. Abban támogatnak, hogy az legyél, aki valóban VAGY.

Töltsenek fel a Lélekcsemegék erővel, hittel és bizalommal az év minden egyes napján!

A szerző, Arató Mónika vezetői coach, szervezetfejlesztő és vállalati tréner munkája mellett fokozatosan kezdett el tanítani, gyógyítani, írni. Hivatása, hogy segítsen elérni a céljukat mindazoknak, akik egészséges, boldog és teljes életre vágynak. Négyszemközti üléseket és programokat tart (tanfolyamok, tréningek, workshopok, meditációs estek, elvonulások), melynek célja a teljesség megértése és átélése, és a mindennapokban annak megteremtése.

Ha nyitott vagy arra, hogy felfedezd, és mindennap tapasztald önmagadban azt az energiát, amely kiteljesíti az életedet, akkor ez a könyv Neked íródott. Kívánom, hogy a sorok olyan szeretettel kísérjenek, amilyennel a szívemben írtam őket. – Arató Mónika

Specifikáció

További információk

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Hozzászólások

Új hozzászólás