0 0
Termékek /
(ÚJ KÖNYV-) Szórakoztató irodalom

Robert Silvenberg - Lord Valentine kastélya

A termék 2015.05.07. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Majipoor gigantikus bolygóján tucatnyi faj telepedett meg az idők során. Az intergalaktikus civilizációk technikai szintje aztán fokozatosan eltávolodott életüktől, neofeudális világukba már csupán a néhanap érkező csillaghajók hoznak anakronisztikus változatosságot. A legkülönbözőbb lények békében megférnek egymással – épp csak az alakváltó őslakosok sínylődnek elnyomásban.
Ezt a fennálló rendet kell fenekestül fölforgatnia Valentine-nak, az emlékeit vesztett fiatal mutatványosnak, akit visszatérő álmok gyötörnek egy fenyegető összeesküvésről, és arról, hogy talán ő a bolygó valódi uralkodója.

A Hugo- és Nebula-díjas szerző, az SFWA Nagymestere biztos kézzel vegyíti az SF és a fantasy motívumait Majipoor-ciklusának nyitó kötetében, hogy valami egészen újszerűvel lepje meg olvasóit.

„Látványosan olvastatja magát… összetettségében Frank Herbert Dűnéjéhez hasonlítható.”
The Times

„A fantasztikus irodalom bámulatra méltó óriása ez a mű… a képzelet és az írói tudás diadala.”
Tribune

„Silverberg nagy tehetséggel varázsolja az olvasó elé a természetfölötti csodák és különös életterek valóságos tárházát. Mintha maga is profi zsonglőr lenne, úgy tartja kézben a ritmust és a feszültséget mindvégig.”
Times Literary Supplement

Specifikáció

További információk

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás