0 0
Termékek /
(ÚJ KÖNYV-) Tankönyvek és kiegészítők

P. Szabó József, Zhang Shi - Magyar - kínai alapszótár

A termék 2015.06.22. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A világon a kínai mandarin nyelvet beszélik a legtöbben, Kína a szemünk előtt válik gazdasági szuperhatalommá, ezért is érdemes a kínai nyelv tanulásába kezdeni. A magyar-kínai alapszótár célja, hogy a kezdő és középhaladó nyelvtanulóknak segítséget nyújtson a kínai nyelv szavainak megtanulásához.

A kötet 7500 címszót tartalmaz, amelyek az alapszókincshez tartoznak, illetve fontosak a mindennapi nyelvi érintkezésben. A kínai írásjegyek mellett a szótár latin betűs (pinjin) átírással is megadja a szavakat. A kínai nyelvben jelentésmegkülönböztető szereppel bíró hangmagasságot a magánhangzók feletti ékezet jelöli.

A kötetben található 450 rajz vizuális segítséget nyújt ahhoz, hogy a szótárforgató egy-egy magyar szó kínai megfelelőjét elsajátítsa.

A Magyarkínai alapszótárt a kezdő nyelvtanulók mellett ajánljuk mindazoknak, akik már tanulták a kínai nyelvet, de szükségét érzik tudásuk felelevenítésének. Azok is haszonnal forgathatják, akik rövidebb-hosszabb ideig együtt dolgoznak kínai kollégákkal.

A szótárat a széles körben ismert P. Szabó József és Zhang Shi közösen állította össze. P. Szabó József nagy sikerű Kínai nyelvkönyv Tanuljon könnyen, gyorsan kínaiul! című kötete 2012-ben jelent meg a TINTA Könyvkiadónál.

Híd szótárak sorozat tagja

Specifikáció

További információk

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Hozzászólások

Új hozzászólás