0 0
Termékek /

Barry Libert, Rick Faulk - Obama - A kampányról üzletembereknek

A termék 2014.10.13. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Meghallani és megérteni a kor szavát, kommunikálni a tömegekkel, megszerezni a tömegek támogatását - hol lehet ezt ma megcsinálni? Természetesen az interneten. Obama tudta ezt és nyert.
Nyerni akarunk mi is?
Bőgel György Professor of Management, CEU Business School

Két hibát lehet elkövetni. Az egyik, ha elhisszük, hogy a gazdaság és a politika hasonló logika mentén működik, és ha mondjuk a gazdaságot már jól ismerjük, mindent tudunk a politikáról is. A másik, ha nem vesszük figyelembe azokat az innovációkat, amelyek a politikában vagy a gazdaságban születnek, és hasznosak lehetnek a másik alrendszerben is. Ez a könyv segíthet abban, hogy a második hibát egyetlen gazdasági döntéshozó se követhesse el.
Török Gábor politológus, BCE-Vision

Obama megértette: a fentről lefelé irányuló hatalomnál sokkal hathatósabb összefogni és mozgósítani egyszerű emberek millióit. Ehhez át kell engedni a kontroll jelentős részét, de az Internet adta lehetőségek következetes és kiterjedt alkalmazásával ez sem lehetetlen. Hogy az egy teljesen más világ? Ezt csak az tudja megítélni, aki megpróbálja alkalmazni a könyvben bőven fellelhető tanulságokat.
Novák Péter ügyvezető, Kirowski

Specifikáció

További információk

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás