0 0
Termékek /
(ÚJ KÖNYV-) Társadalomtudományok

Polgári ellenzék, polgári kormány - Fidesz 1994-2002

A termék 2015.10.13. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

"A Fidesz huszadik születésnapja alkalmából megjelent, Ellenségből ellenzékbe című kiadvány folytatását tartja kezében az olvasó, amely kronológiai sorrendben a párt történetének 1994 és 2002 közötti éveire tekint vissza. Nehéz egyetlen időszakot kiemelni a megelőző két és fél évtizedből, mégis úgy gondoljuk, hogy a párt megalakulásának történelmi pillanata és a rendszerváltás folyamatában való közreműködése mellett ez az időszak a Fidesz eddigi történetének talán legfontosabb harmada."

Balog Zoltán, Gulyás Gergely


"1994-ben egy konferencián azt találtam mondani, hogy annyi esélyünk van, mint pocoknak a tarlótűzben... mi akkor úgy gondoltuk, hogy a számunkra anakronisztikusnak tűnő népi-urbánus ellentétbe, amit az MDF és az SZDSZ szembenállása szimbolizált, semmiképpen nem akarunk beszállni... ahogy korosodtunk, mi is elkezdtünk más szemmel nézni olyan dolgokra, mint család, közösség, nemzet, hit. Nem akkor fedeztük fel ezeket az értékeket, csak megnőtt ezek súlya az életünkben... olyan kevéssel buktuk el a választást 2002-ben, hogy igen, a beszédem kiforgatott fordulatának is volt szerepe a kudarcban."

Kövér László


A kötet számos, nehezen fellelhető kordokumentumot tartalmaz hiteles, lektorált formában, köztük Orbán Viktor legfontosabb politikai beszédeit.

Specifikáció

További információk

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás