0 0
Termékek /
(ÚJ KÖNYV-) Család és párkapcsolat

Joe Quirk - Prűdek és paráznák

A termék 2015.06.26. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Férfiak és nők tényleg nem egyformák. És bizonyos életkor fölött mindenki tisztában van vele, hogy miben különböznek. De vajon tudják-e, miért különböznek? Mennyi megválaszolatlan kérdés!
Mint például: Mi a közös a férfiakban és a majmokban? Mi a közös a nőkben és a lugasépítő madarakban? Mit tudhatsz meg a heréid méretéből? Miért olyan nehéz megtalálni a G-pontot? Minek a férfiaknak mellbimbó?
Ebben a könyvben egy átlagos pasi veszi szemügyre a párkapcsolatok örökzöld témáját a szociológia, a biológia, az antropológia és néhány borzalmas randi tükrében. S közben föltesz és meg is válaszol jó néhány, sokakat kínzó kérdést, úgymint: Miért a férfi kosárlabdázók állnak az első helyen a vonzalmi listán? Miért áll érdekükben a nőknek, hogy a zsírt a fenekükön meg a combjukon gyűjtögessék? Miféle előnyt jelent a szaporodásban a homoszexualitás génje? Ez a vérbően humoros, intelligens és kicsit flúgos könyv hozzásegít, hogy az állatvilágból vett példák segítségével férfiak és nők kicsit jobban megértsék egymást.

Specifikáció

További információk

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás