0 0
Termékek /
(ÚJ KÖNYV-) Szórakoztató irodalom

Ken MacLeod - Sötét fény

A termék 2015.05.07. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Az egykori elméletek a gyakorlatban is igazolást nyertek: az értelmes élet ritka dolog a világegyetemben - mármint a bolygófelszínekhez kötött értelmes élet. Mert máskülönben mindenütt csak úgy hemzseg, az égitestek belsejétől a csillagközi porfelhőkig.
Az emberiség is a ritka kivétel-fajok közé tartozott, egészen a 21. századig, amikor önerőből jutott el az űrbe. Aztán felfedezte, hogy idegen lények évmilliókon keresztül rabolták és telepítették szét az univerzum távoli világaira a földi életet. Így jött létre a Második Szféra, egy olyan világ, ahol emberek és értelmes dinoszauruszok együtt léteznek.
A Mingulayról, a halhatatlan kozmonauták bolygójáról most expedíció indul, hogy kiderítse, kik azok, akik a távolból mozgatják a szálakat, kik azok, akik még az embereket elrabló idegeneket is marionettként mozgatják. Kik a világegyetem titokzatos istenei.

Az új űroperák skót sztárszerzője, a számos nyelvre lefordított és több díjjal kitüntetett Ken MacLeod a Fénynél sebesebben-trilógia második kötetében újabb szédítő iramú utazásra ragadja magával olvasóit.

"Ken MacLeod egy valóságos egyszemélyes forradalom."
- Asimov’s

"Csodálatosan eredeti!"
- San Diego Union-Tribune

Specifikáció

További információk

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Hozzászólások

Új hozzászólás