0 0
Termékek /
(ÚJ KÖNYV-) Gyermek- és ifjúsági irodalom

Szuperkémek kézikönyve

A termék 2014.12.09. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Ez a könyv azoknak szól, akik szeretnének Szuperkémek lenni. Szó van benne valamennyi olyan képességről, amire egy Szuperkémnek szüksége van, s többek között olvashatsz a rejtjeles írásról, az álruhákról, és hogy hogyan kell észrevétlenül becserkészni és árnyékként követni az ellenséget.
Egy Szuperkémnek mindig résen kell lennie. Rejtekhelyet kell találnia az üzeneteknek, és ügyes cseleket kell kieszelnie a titkos találkozók álcázására. Tudnia kell, hogyan változtathatja meg a külsejét különleges ruhákkal és maszkokkal, és abban is jártasnak kell lennie, hogyan játsszon el különféle szerepeket, amikor éppen álcázza magát.
S ami a legfontosabb: mindig és mindenkor azon kell lennie, hogy túljárjon az Ellenséges Kémek eszén és kifürkéssze a titkaikat. Mindig legyen kéznél ez a kézikönyv, hogy bármikor utána tudj nézni a titkos kódok és jelek jelentésének! Ügyelj arra, hogy az Ellenséges Kémek ne fejthessék meg a titkaidat!

Tartalom: A titkos üzenetek átadásáról; Rejtekhelyek; "Levéltitok"; Üzenőpont taktikák; Különleges üzenőpont kódok; Gyors üzenetkódok; Ki az áruló?; Rejtekhelyek; Zsebkódkártya; Kódfeltörés; Biztonságban vagy?; Elillanó titkok; Titkos jelzők; A gyűrűk titka; Vészhelyzet!; Újságba rejtett üzenetek; Titkos találka megtervezése; Titkos csapatmunka; Morzejelek; Zsebfelszerelés kémeknek; Összekevert üzenet; Titkosított ábécé; Jó megfigyelő vagy?; Titkos megfigyelés, nyomolvasás és –követés; Gyakorold a nyomkövetést!; Ne hagyj nyomokat!; Hasznos tájékozódási pontok; Hogyan kövessünk valakit?; Hogyan rázz le valakit?; Csípd el a kémet!; Nyomok az úton; Indián jelek; Földre rajzolt titkos jelek; Emberi nyomok; Patanyomok; Hogyan készítsünk gipsz lábmintát; Mire jó a tested; Lábnyomok; A profi kémfelismerő vázlatfüzete; Mire jó az álruha; Mire vigyázzunk; Álruha felismerése; Az álruha viselésének szabályai; Kémtábla; Kémvadászat; Melyik kalapot válasszam?; Gyors álruha gyűjtemény; Hogyan sminkeld magad?; Speciális hatások; Titkos rejtekhelyek; Álorr; Álalbum; Kémszótár

Specifikáció

További információk

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Hozzászólások

Új hozzászólás