0 0
Termékek /
(Mobil, tablet, fotó, óra-) Fotó/Videó Tartozékok

LENSBABY Twist 60 f/2.5-22 (Sony E)

A termék 2017.10.01. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Szabadítsa meg a tárgyait a hátterüktől a full frame SLR-ekhez és tükör nélküli kamerákhoz készült 60 mm-es f/2.5 Twist 60 objektívvel, amely segít a tárgya lényegének felfedezésében - varázslatot és érzelmet adva a portréihoz, csendéleteihez, és másokhoz.

A Twist 60 segít jobban felhívni a figyelmet a tárgyára azáltal, hogy finoman megcsavart, örvénylő elmosódás választja el a háttértől. Hűen egy 1840-es Petzval József féle dizájnhoz, ez az objektív feltűnően elválasztja a tárgyat a háttértől, amely egy olyan minőség, ami a modern objektívdizájnból hiányzik.

Fényes rekesznyílás melletti fényképezésnél maximalizálja a hatást, és apró díszt hoz létre, amely még inkább felhívja a figyelmet bármire, amit a nagy középső fókusztartományba helyez az időtlen, régies megjelenéshez. Ahogy növeli a rekeszértéket, a fókuszterület nagyobb lesz, de még mindig apró örvénylést hoz létre a széleken.

A Twist 60 egy feketére eloxált fémházas, nem dönthető objektív aranyra eloxált díszítésekkel, amelyet közvetlenül a kamerára kell helyezni. Csak full frame kamerákon ajánlott használni.

A Twist 60 Optic az Optic Swap™ System része, és egyedül álló optikaként is elérhető full frame kamerákon használva. Amikor ezt dönthető objektívvázban használja, irányítsa az objektívet egyenesen előre a legjobb eredmények eléréséért.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://lensbaby.com/product/twis...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás