0 0
Termékek /
(Hálózat-) Biztonságtechnika

LEVELONE HVE-6601R

157 175 Ft helyett 149 690 Ft

748 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

- Rugalmas és skálázható HDMI 1080p videó falátszórás Gigabit Ethernet LAN hálózattal
- Multicasting és broadcasting architektúra, további megjelenítéseket ad hozzá anélkül, hogy LAN sávszélesség-betöltést adna hozzá
- Legfeljebb 8 adó és 64 vevőkészülék lehetséges egyetlen videofali rendszerben
- 1080p felbontású HDTV felbontást továbbít.
- HDMI jelet küld egy CAT5e/6/7 kábel fölé.
- HDMI 1.3b és HDCP kompatibilis
- Támogatja a point-to-point, point-to-many és many-to-many hálózati konfigurációt
- Kettős teljesítménybemenet: 802.3af kompatibilis PoE és DC5V
- Multicasting csoport Gigabit Ethernet kapcsolóval (802.1Q VLAN és IGMP funkció szükséges)
- Beépített DIP kapcsoló a csoport azonosítójának és a segédprogramjának távolról történő módosításához
- RS-232 Control Pass-Thru vezérli a HDMI kijelzőt a távadó oldaláról
- Plug and Play telepítés, ingyenes köteg segédprogram az előzetes beállításhoz

A LevelOne HVE-660 sorozat egy innovatív HDMI-over-IP videófalelosztó megoldás. Az átviteli egységekkel (HVE-6601T) és a vevőkészülékekkel (HVE-6601R) tervezett, kivételesen skálázható, akár 8 x 8 mátrixos videofal-elrendezés bármilyen kombinációját kínálja. A HVE-660 sorozat gazdag videofali kapcsolódási lehetőségeket biztosít a közintézményeknek, például sportbároknak, moziknak, közlekedési állomásoknak vagy rendkívül igényelt megfigyelőhelyeknek, például vészhelyzeti központoknak, biztonsági szervezeteknek vagy forgalmi megfigyelő egységeknek.

Hogyan működik
A rendszerben a videojelet a HDMI-over-IP videó falátvivő (HVE-6601T) HDMI video forráshoz való csatlakoztatásával osztják el, szükség esetén HDMI-elosztóval. Minden megjelenítő monitoron egy vevő egység (HVE-6601R) van csatlakoztatva a rendszer teljesítéséhez. A megoldás rendkívül rugalmas, hogy a Point-to-Point vagy Point-to-Many topológiák kényelmesen rendezhetők. Az alkalmazási követelmények szélesebb körének kielégítése érdekében a sok-sok-sok kapcsolatot is könnyen elérhetjük és kezelhetjük VLAN-elszigeteléssel egy kezelt hálózati kapcsolóval, ahol több videóforrás szabadon elosztható a szükséges monitorok számára. A videorendszer-elrendezés módosítható a mellékelt szoftver segédprogrammal. A fejlett műsorszórási technológiával a sávszélességet nem terhelik a megjelenítő egységek száma.

PoE kapcsolat, központosítás és csoportosítás
A LevelOne HVE-660 sorozat lehetőséget kínál a PoE (802.3af szabványos) vagy a külső tápegység tápellátására. A rendszerben a PoE web intelligens menedzselt kapcsoló végrehajtásával a fogadó egységek bekapcsolhatók vagy kikapcsolhatók a vezérlő állomásról. Az RS-232 a TCP / IP technológián át a HVE-660 megoldás része, a HDMI kijelző monitorok beállításainak központosítása. Ez lehetővé teszi a tápfeszültség átkapcsolását, a monitor kontrasztjának és fényerejének beállítását távolról (ez a funkció a monitortól függően elérhető). Ezenkívül a DIP-kapcsolók hardveres beállítása révén a videoforrások előre beállított kijelzőcsoportonként eloszthatók. Vagy alternatívaként szoftver-segédprogram áll rendelkezésre az elosztás kezeléséhez.

- Üzemi hőmérséklet: 0°C és 50°C között
- Működési páratartalom: 10 ~ 85%
- Tárolási hőmérséklet: -10 ~ 80°C
- Tárolási páratartalom: 5 ~ 95%
- Méret: 140 x 114 x 28 mm
- Tömeg: 0,8 kg

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://global.level1.com/Audio-V...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.28. kedd,

házhozszállításnál 2017.11.29. szerda.

Hozzászólások

Új hozzászólás