0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Billentyűzet

LOGITECH K375s Multi-Device Vezeték nélküli billentyűzet és állvány US fekete

13 069 Ft helyett 12 447 Ft

62 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Megírhat egy jelentést a számítógépen, majd egy üzenetet a telefonon
Képzelje el a tökéletes számítógépes billentyűzetet: amely masszív és megszokott, kényelmes gépelést nyújtja. Most képzelje el, hogy ugyanez a billentyűzet a telefonjával és táblagépével is használható. Pontosan ez az elgondolás áll a K375s Multi-Device mögött, amely egy teljes méretű billentyűzet és állvány páros az íróasztalnál használt képernyőknek.

Gépeljen és váltogasson az eszköz között
Elkezdhet gépelni a számítógépén, majd az Easy-Switch gombbal átválthat mobiltelefonjára vagy táblagépére. A K375s Multi-Device kompatibilis a népszerű márkákkal és operációs rendszerekkel, köztük a következőkkel: Windows®, Mac, Chrome™, Android™, iOS®

Halk, kényelmes gépelés
Teljes méretű billentyűzet megszokott elrendezésű konkáv billentyűkkel, amely kényelmes gépelést biztosít órákon át. A 10 billentyűs számbillentyűzettel jobban haladhat, az állítható támasztékok pedig két gépelési állást tesznek lehetővé.

Univerzális állvány telefonhoz és táblagéphez
Tegyen rendet asztalán ezzel a helytakarékos, telefonhoz és táblagéphez tervezett állvánnyal. Többféle eszközt is biztosan tart, tökéletes szögben olvasáshoz és gépeléshez*. Csúszásmentes gumi szerkezete stabilan megtartja táblagépét, a kialakításnak köszönhetően pedig könnyedén hozzáférhet a telefon vagy a táblagép gombjaihoz.

Tartós és kényelmes
A K375s Multi-Device cseppálló és tartós. A 24 órás üzemidő**, az automatikus készenlét és a tápkapcsoló hosszan tartó kényelmet biztosít.

Megbízható vezeték nélküli kapcsolat
Csatlakozzon a számítógéphez az apró Logitech Unifying vevőegységgel, a telefonjához vagy táblagépéhez pedig a Bluetooth® Smart technológiával. A vezeték nélküli K375s mindkét technológiát támogatja és akár 10 méter távolságból is használható gyors adatátvitellel, vezeték nélküli titkosítással, de késedelem vagy akadozás nélkül.

Specifikáció

2 év gyári garancia

További információk

https://www.logitech.com/hu-hu/p...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén szerda,

házhozszállításnál csütörtök.

Ajánlott termékek

16 050 Ft helyett 15 286 Ft

5 695 Ft helyett 5 424 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás