0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Billentyűzet

LOGITECH K780 Multi-Device Wireless Keyboard spanyol

A termék 2017.11.20. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Írja újra a számítógépes billentyűzetekről alkotott elképzeléseket.

A K780 Multi-Device egy teljes felszereltségű, gyönyörűen kidolgozott számítógépes billentyűzet számbillentyűzettel, mely tökéletesen használható okostelefonokkal és táblagépekkel is.

Élvezze a csendes gépelést, és váltogasson könnyedén az egyes eszközei között.* Használható asztali számítógéppel, Mac, Chrome OS, Android és iOS rendszert futtató készülékekkel.

Gépeljen és váltogasson az eszköz között

Gépeljen egy jelentést a számítógépén, majd váltson az Easy-Switch gombbal és írjon üzenetet a mobiltelefonján vagy táblagépén.

Ez az univerzális billentyűzet, mely használható Windows®, Mac, Android™ és iOS (iPhone és iPad) rendszerű készülékeken felismeri, hogy milyen eszközhöz csatlakozik, hogy a billentyűket pontosan ott találhassa, ahol megszokta őket.

Ez az univerzális billentyűzet, mely használható Windows®, Mac, Android™ és iOS (iPhone és iPad) rendszerű készülékeken felismeri, hogy milyen eszközhöz csatlakozik, hogy a billentyűket pontosan ott találhassa, ahol megszokta őket.

Teljes méretű, teljesen felszerelt csendes billentyűzet

Csendes, kiegyensúlyozott és megszokott kiosztású gépelés a Logitech PerfectStroke™ billentyűrendszerrel.

Tartós kialakítás gondosan kidolgozott, széles és homorú felületű billentyűk, kényelmes számbillentyűzet, továbbá az összes kedvenc gyorsbillentyűje.

Erőteljes vezeték nélküli kapcsolat 10 méteres (30 láb) hatótávolsággal és 128 bites, AES szabványú titkosítással a billentyűzet és a csatlakoztatott eszköz között.

A beépített gumis bölcső tartja meg a hordozható eszközöket

Gondosan megtart számos különböző eszközt okostelefonoktól kezdve egészen a 12"-os iPad Pro készülékig, mindezt egy kényelmes szögben olvasáshoz és csupán karnyújtásnyira.

Asztala maradjon átlátható és rendezett.

Megbízható és kényelmes

Hosszú, akár 24 hónapos üzemidő a két előre behelyezett AAA méretű elemmel, automatikus készenlét, be/kikapcsoló gomb és töltöttségiállapot-jelző LED.

Két vezeték nélküli kapcsolódási lehetőséget biztosít: Logitech Unifying™ USB-vevőegység vagy Bluetooth® Smart technológia.

Specifikáció

2 év gyári garancia

További információk

http://www.logitech.com/hu-hu/pr...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás