5 1
Termékek /
(Számítógép periféria-) Egér

LOGITECH M590 fekete

12 905 Ft helyett 12 290 Ft

61 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Csend és Flow
Pszt... Az M590 Multi-Device Silent segítségével csendben végezhet munkájával, hatékonyan. A Logitech Flow használatával szinte már mágikus képességekkel bír, zökkenőmentesen navigálhat vele két számítógépen és vágólappal másolhat egyikről a másikra. A hagyományos egerekhez képest 90%-kal kevesebb kattintási zajnak köszönhetően nem fogja megzavarni az Önt körülvevő személyeket.

Munkavégzés több számítógépen
Szabadítsa fel az M590 potenciálját a Logitech Flow használatával, hogy a lehető legkönnyebben dolgozhasson több számítógépen. Két számítógépes képernyőt is bejárhat az egérmutatóval, és még szöveget, képeket és fájlokat is másolhat egyik gépről a másikra. Sokkal hatékonyabb, mint e-maileket küldözgetni saját magának!

Élvezze a csend hangját
Ugyanaz a kattintási érzet, de 90%-kal kevesebb zaj kattintáskor, hogy az M590 hangja ne zavarja önt vagy munkatársait a munkában. Emellett az M590 egér talpa nagy teljesítményű anyagból készült, gumi görgetőkerékkel a csendes siklás és görgetés érdekében.

Specifikáció

2 év gyári garancia
Meghibásodási arány: 0,0%

További információk

https://www.logitech.com/hu-hu/p...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.20. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.21. kedd.

Termékvariációk

Ajánlott termékek

15 005 Ft helyett 14 290 Ft

9 020 Ft helyett 8 590 Ft

14 690 Ft helyett 13 990 Ft

Vélemények

1. Phodor
2017.11.17. 17:42
Majd két hónap használat után azt kell mondjam teljesen korrekt egér. Szenzora abszolút rendben van, alkalmi játékra alkalmas. A két fő gomb tényleg nagyon halk, viszont már kis erőkifejtésre is benyomódik, viszonylag rövid úton járnak. Eleinte okozott némi bosszúságot, de néhány nap alatt megszokható. Határozottan nem rossz, inkább egyedinek mondanám.
Görgője lágyan és csendesen jár. Lenyomásához nem kell sok erőt kifejteni, átlagosnak mondanám. Döntés funkcióját nem sűrűn használom, de kényelmesen mozgatható egy újjal.
Az oldalsó két gomb kicsit hangosabb, benyomásukhoz több erő kell, mint a fő gombokhoz. Egy hajszállal kerülhettek volna előrébb is, a hátsó használatához tornásznom kell egy kicsit, de ez talán inkább egyéni preferencia kérdése.
Az egér borítása kellemesen érdes, lágyabb műanyag. Koszt nem vonzza. A kis USB-s vevőegységet a hasán található panel mögött kialakított helyre rakhatjuk el, itt férünk hozzá az elemhez is. Sokat hurcolászom zsebben, táskában, eddig jól bírja. Csak egy eszközzel használom, így a gombnyomásra történő váltásról nem tudok mit mondani. Összességében szerintem egy kiváló kis egér, jól összerakva, árához mért tudással és minőséggel.

Hozzászólások

Új hozzászólás