0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Egér és billentyűzet

LOGITECH Wireless Desktop MK710 Angol

32 225 Ft helyett 30 690 Ft

153 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Logitech® Wireless Desktop MK710. Ahol a kényelem és a hatékonyság kéz a kézben jár. A lapos kialakítású billentyűzet homorú felületű Logitech Incurve keys™ billentyűi megfelelő tartást biztosítanak az ujjaknak, amelyek a finoman lekerekített éleknek köszönhetően könnyedén táncolhatnak billentyűről billentyűre. A billentyűzet és az egér akár hároméves elemélettartama révén gyakorlatilag nincs szükség elemcserére.

A nagyméretű dokumentumokat gyorsan áttekintheti a nagy sebességű görgetéssel, vagy pontos, fokozatos görgetésre válthat. Az irányítópult LCD kijelzője többek között a bekapcsolt Caps Lock funkcióra is figyelmezteti – nehogy csak egy teljes oldal begépelése után figyeljen fel rá. A kisméretű Logitech Unifying vevőegységet a hordozható számítógépben hagyhatja, és további vezeték nélküli egeret vagy számbillentyűzetet is csatlakoztathat hozzá.

A billentyűzet elem élettartama irodai használatot és évi kétmillió billentyűlenyomást feltételezve lett kiszámítva. A felhasználói tapasztalatok ettől eltérhetnek. Az egér elemélettartama a használati körülményektől függően változhat.

Tulajdonságok :
Akár hároméves elemélettartam a billentyűzet és az egér esetében egyaránt. A hatékonyabb energiagazdálkodásnak köszönhetően gyakorlatilag nem kell elemeket cserélnie.

A billentyűzetet Logitech® Incurve keys™ billentyűkkel és párnázott kéztámasszal láttuk el. A homorú felületű billentyűk megfelelő tartást biztosítanak az ujjaknak, amelyek a finoman lekerekített éleknek köszönhetően hosszú órákig könnyedén táncolhatnak billentyűről billentyűre. Gépelés közben úgy érezheti, hogy a gombokat kifejezetten az ujjaihoz tervezték.
A súrlódásmentes görgetőkerék nagy sebességű görgetési funkciója lehetővé teszi, hogy gyorsan áttekintse a nagyméretű dokumentumokat, nagy pontosságú, fokozatos görgetésre váltva pedig könnyedén navigálhat a listákban, valamint a diák és fényképek között.

Az irányítópult LCD kijelzőjének állapotjelző ikonjai segítségével gépelés közben egyetlen pillantással felmérheti az elemek, a Caps Lock, a Num Lock és a Scroll Lock billentyű állapotát.

Az apró Logitech® Unifying vevőegységet hordozható számítógépéhez csatlakoztatva hagyhatja. Nem szükséges eltávolítania a számítógépből, így utazásai során sem kell a vevőegység elvesztése vagy letörése miatt aggódnia. Emellett ugyanahhoz a vezeték nélküli vevőegységhez egyszerűen hozzáadhat további kompatibilis egereket, billentyűzetet vagy számbillentyűzetet.

Specifikáció

3 év gyári garancia
Meghibásodási arány: 0,0%

További információk

http://www.logitech.com/hu-hu/ke...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.21. kedd,

házhozszállításnál 2017.11.22. szerda.

Ajánlott termékek

8 390 Ft helyett 7 990 Ft

1 250 Ft helyett 1 190 Ft

31 490 Ft helyett 29 990 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás

Eddigi hozzászólások

1. hornyakr
2010.05.05. 12:54
Készül belőle magyar billentyűzetkiosztású változat?
 
Fórumhoz