0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Hangszóró

LOGITECH Z537 Speaker System with subwoofer

32 546 Ft helyett 30 996 Ft

155 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

ERŐTELJES HANGZÁS BLUETOOTH-HANG TOVÁBBÍTÁSSAL.

Ez a 120 Watt csúcsteljesítményű 2.1-es hangszórórendszer dinamikus basszust biztosít az előre irányított mélyhangsugárzóból és kiegyensúlyozott hangzást a sztereó hangszórókból.

Élvezze, hogy vezeték nélküli továbbíthatja a zenéit a Bluetooth okostelefonjáról, számítógépéről vagy táblagépéről. Vagy csatlakoztassa a számítógépét vezetékes kapcsolattal, miközben továbbra is továbbítja zenéit az okostelefonjáról. Nem kell szétcsatlakoztatni vagy újra párosítani, csak szüneteltesse a zenét és kapcsoljon át a másik eszközre.

Hangátvitel vezeték nélkül

Csatlakoztassa okostelefonját, táblagépét vagy számítógépét a Bluetooth-párosítás gombbal, amely elérhető helyen található a vezérlőegységen. Váltson hangbemenetet a két csatlakoztatott eszköz között.

A vezetékes kapcsolat 3,5 mm-es vagy RCA bemeneteken keresztül lehetséges. A hangforrások közti váltáskor nem kell újra csatlakoztatnia vagy párosítania.

Teret betöltő hangzás

120 Watt csúcsteljesítmény / 60 Watt effektív teljesítmény – az erőteljes, mégis kiegyensúlyozott hangzásért.

A teljes tartományt lefedő hangszórók arra születtek, hogy megtöltsék hanggal a teret. Élvezze az erős, egész teret betöltő hangot bármelyik helyiségben.

Érezze a dübörgő basszust

Tapasztalja meg a gazdag, dinamikus basszust az előre irányított mélyhangsugárzóból, amely életre kelti videóit, játékait és zenéit. Élvezze a hallható és érezhető basszust.

Egyszerű kezelőszervek

Könnyen elérhető Bluetooth-párosítás, tápkapcsoló és hangerő-szabályozás a vezetékes vezérlőegységről. A basszus hangerejét a mélyhangsugárzó hátulján lévő hangerőszabályzóval állíthatja.

Specifikáció

2 év gyári garancia

További információk

http://www.logitech.com/en-roeu/...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén csütörtök,

házhozszállításnál péntek.

Ajánlott termékek

41 541 Ft helyett 39 563 Ft

1 679 Ft helyett 1 599 Ft

23 733 Ft helyett 22 603 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás