0 0
Termékek /
(Fotó/Videó-) Fotó/Videó Tartozékok

MANFROTTO Digital Director for iPad Air

92 915 Ft helyett 88 490 Ft

442 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A Digital Directorral beállíthatóak a Nikon vagy Canon DSLR gép fő funkciói, mint a fókusz, expozíció, záridő, iso, fehéregyensúly stb. - így a beállítások helyett a kreativitásra koncentrálhat a fotós.
A nagyfelbontású fotók azonnal letölthetőek közvetlenül az iPad-re, az utómunka rögtön kezdhető. Az applikáción keresztül is lehet vágni, forgatni, expozíciót módosítani, kontrasztot és fényerőt szabályozni, hisztogram és EXIF információkat ellenőrizni, besorolni, értékelni és menteni a képet.
Élőkép megjelenítése az iPad képernyőjén: A fotósok és videósok sokkal részletesebb, nagyobb felületen irányíthatják a kamerát köszönhetően a nagy és jobb felbontású kijelzőnek. A Digital Directorral az iPad Air külső monitorként funkciónál.
Az iPad retina display-én történő vezérléssel valós időben lehet a beállításokat kezelni. Az Interaktív Fókusznak köszönhetően a felhasználó bárhol a képernyőn választhat fókuszt. A digitális zoom kinagyítja a választott pontot, ami biztosítja az éles és pontos fókuszt.
A Digital Director az első olyan kamerát és iPadet összekötő applikáció, ami nem WiFi-n, hanem kábelen megy. A kábelen minden jel gyorsabban és megbízhatóbban ér célba, így meggyorsítja és megkönnyíti a munkát. Ráadásul semelyik másik hasonló applikáció nem rendelkezik Apple certifikációval.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak a pro és hobbi fotósoknak, akik komolyan foglalkoznak fotók és videók készítésével, fontos számukra a gyorsabb, hatékonyabb munkamenet - és persze Apple-rajongóknak.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

https://www.manfrotto.com/produc...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.20. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.21. kedd.

Hozzászólások

Új hozzászólás