0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Egér és billentyűzet

MICROSOFT Designer Bluetooth Desktop

29 285 Ft helyett 27 890 Ft

139 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Ugyanolyan kiváló, mint amilyen szép.
Ultravékony és modern formájával a Designer Bluetooth® Desktop nagyszerűen mutat az íróasztalán. A Bluetooth Smart technológia segítségével létesít vezeték nélküli kapcsolatot laptopjával vagy táblagépével, így azonnal, vezetékek és adóvevők nélkül jön létre összeköttetés. A teljes méretű, számbillentyűzetet is tartalmazó billentyűzettel és egérrel hatékony munkavégzésre nyílik lehetősége az íróasztalánál.

Ez a billentyűzet minimalista külalakja ellenére nagyszerű gépelést tesz lehetővé a laptopokon szokásosakhoz hasonló puha billentyűivel. Multimédiás gombokat is tartalmaz, hogy Ön egyszerűen vezérelhesse a zene- és videólejátszást.

Korszerű kialakítás
Az ultravékony és korszerű kialakítás jól egészíti ki íróasztalát.

Bluetooth Smart
A legkorszerűbb Bluetooth 4.0 technológiának köszönhetően megbízhatóbb, egyszerűbb a kezelése.
Ellenőrizze, hogy képes-e eszköze a Bluetooth 4.0 funkcióra.

Media Center
A billentyűzetről vezérelheti a médialejátszást.

Beépített számbillentyűzet
A billentyűzet teljes méretű, beépített számbillentyűzetet is tartalmaz.

BlueTrack Technology®
Az optikai megoldások kiforrottságának és a lézer pontosságának ötvözésével pontosan követi a mozdulatokat szinte bármilyen felületen.1

Mindkét kézzel kényelmes
Kialakításának köszönhetően az egér jobb és bal kézzel is jól használható.

Specifikáció

2 év gyári garancia
Meghibásodási arány: 6,4%

További információk

https://www.microsoft.com/hardwa...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.24. péntek,

házhozszállításnál 2017.11.27. hétfő.

Ajánlott termékek

12 485 Ft helyett 11 890 Ft

43 221 Ft helyett 38 590 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás

Eddigi hozzászólások

2. Meteorhead
2016.05.04. 15:38
Egy hete használom ezt a billentyűzet/egér párost és azt kell mondjam, a legjobb perifériák között van, amit valaha használtam.

Volt már MSI GX610, ASUS RoG G73Jh és most Lenovo Z50-75 a kezem alatt számos külső billentyűzet kíséretében, említésre méltó talán a Microsoft Reclusa. Talán a RoG G73Jh billentyűzetének volt hasonlóan prémium kategóriás érzete.

Laptop USB csatlakozói gyakran elfogytak, és elosztó helyett inkább jó, drót nélküli megoldást kerestem (USB vevő nélkül, ha pont hogy a portok száma volt fájó), így csak a BT megoldások jöttek szóba. Programozok rajta naphosszat munkahelyen (az az elvetemült fajta, aki a magyar kiosztáson szeret programozni is) és fő szempont a kényelem és a halk működés volt; a dizájnja pont hidegen hagyott, inkább kontraként tartottam számon. Ha lenne Cherry MX billentyűzet drót nélküli kivitelben, valószínűleg annak szavaztam volna bizalmat, de nem bánom, hogy ezt vettem.

A lapos billentyűi miatt egy laptop billentyűzetre hasonlít érzésre, azok közül viszont az egyik legjobb, ha nem a legjobb, ami a kezeim alatt volt eddig. A billentyűk mérete normális, az útjuk egy leheletnyivel hosszabb, mint az egy laptopon megszokott, ami nagyon jót tesz a használhatóságnak. A billentyűk nagyon halkan üzemelnek (többnyire, bár ezen is lehet hangosan gépelni), és a kiosztása is nagyon barátságos. Szép kövér Enter gomb, „í” a helyén a bal alsó sarokban, rendes méretű nyíl gombok, multimédia Fn gombok, rendes méretű numpad, még Win8-10 charms gombok is vannak… egyedül a PgUp/PgDwn/Home/End gombok vannak kicsit furcsán az Enter és a numpad között egy függőleges sávban, de notebookokhoz lévén szokva, ezek mindig furcsa helyre kerülnek, és pár nap szokás után kézre állnak.

Az egér méretével riogattak, hogy nagy kézzel nehéz használni (nekem sem kicsi), de kényelmes használni. Picit nehéz a gombjait nyomni (lehetne könnyebb), és a görgőhöz is kell erő, de idővel úgyis csak kopni fog. A hüvelykujjamnál hiányzik a Vissza/Előre gomb, de meg lehet szokni a hiányát. A páros többi tulajdonsága bőven kárpótol ezért az egy gyengeségért.

Csatlakoztatni gyerekjáték, nem kell kapcsolgatni, kis idő után kikapcsolja magát és billentyű nyomásra életre kel és azonnal csatlakozik a notihoz az egér és a billentyűzet egyaránt. A BT kapcsolatnak nincs érezhető késleltetése (irodai használatra legalábbis, FPS-hez más periféria dukál). Ha az elemek csak harmad annyit kihúznak mint ígérik (fél évet ír a honlap), már maximálisan megérte.

Maximálisan meg vagyok velük elégedve, az eddigiek alapján bárkinek bátran merem ajánlani akár komoly használatra is. Akit az ára rettentene el: ha sokat használja a gépet az ember, a jó munka eszköz meghálálja magát.
 
1. fritz
2017.01.08. 01:38
Mindkét eszköz nagyon ügyesen, minőségi midőn van megtervezve. Bár teljesen műanyag, nincs benne fém, mégis minőségi benyomást kelt. Ügyes az elem tárolás, sehol egy idővel letölthető kalantyu, mindkét eszközön ki mágnessel van megoldva a fedél helyben tartása. Nagyon gyorsan és egyszerűen csatlakozik és nem volt problémám egy pillanatra se a kapcsolattal - nem úgy mint át előző Logitech combo esetén. A billentyűzet úgy ahogy van nagyon tetszik. Könnyen megszokhato, halk és szép. :) Az eger is szép és elegáns de 2 dolog kevésbé tetszik rajta. Az egyik a görgő. Nekem kicsit vékony és nagy az ellenállása. A másik maga az eger lapossaga. Hosszú időn át történő intenzív használat közben elfáradt a kezem. Ilyen meg nem volt más kicsi és nagy Logitech ill egy korábbi vezetékes Microsoft egerrel se.
 
Fórumhoz