0 0
Termékek /
(SZOFTVER-)

MICROSOFT Office 2016 Home and Business MAC magyar

81 074 Ft helyett 77 213 Ft

386 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Csapatmunkára készült
Az Office 2016 megkönnyíti az együttműködést azzal, hogy egyszerűbbé teszi a dokumentumok megosztását és az együttes munkát, és lehetővé teszi a közös szerkesztési, csevegési, hang- és videófunkciókkal történő munkavégzést.

Kiválóan használható munkára
Gyorsan készíthet profi dokumentumokat az időben kapott intelligens javaslatoknak, információknak és feltárt összefüggéseknek köszönhetően.

A legbiztonságosabb Office
Biztonságosan tárolhatja és oszthatja meg fájljait. Az 1 TB-os OneDrive Vállalati verziós tárhellyel beépített módon, biztonságosan tárolhatja és oszthatja meg tartalmait.

Különféle eszközökön használható
Bármikor és bárhol elérheti dokumentumait és munkáját – az eredetihez hűen jelenítheti meg és szerkesztheti őket – PC-jéről vagy Mac gépéről Windows-, Apple®- és Android™-telefonjain és -táblagépein.

Társszerzőség
Teljesen új módon működhet együtt másokkal a Word, a PowerPoint és a OneNote alkalmazásban. A Wordben a valós idejű gépelésnek köszönhetően valós időben láthatja mások szerkesztéseit.

Online értekezletek
Úgy dolgozhat együtt másokkal, mintha ugyanabban a helyiségben lennének, miközben pedig távol vannak egymástól. A Skype Vállalati verzióban a HD minőségű videokonferenciák , a társszerzőség, az asztalmegosztás, a bemutatók és a csevegés használatával értekezleteit bárhonnan intézheti.

Intelligens mellékletek
A OneDrive Vállalati verzióban vagy a SharePointon tárolt dokumentumokat e-mailekhez csatolhatja, az Outlook pedig automatikusan konfigurálja a címzettek engedélyeit, és egyetlen helyen tárolja a legújabb verziót.

Az Office 2016 több informatikai szabályozási lehetőséget és jobb teljesítményt biztosít
- Központi irányítás: Az adatvesztés elleni védelem, a többtényezős hitelesítés és a tartalomvédelem révén a rendszergazdák központilag szabályozhatják a fontos biztonsági, adatvédelmi és megfelelőségi lehetőségeket.
- Rugalmas, az Office Kattintásra technológiára épülő telepítés: Mostantól több lehetőség van a frissítések terjesztési idejének szabályozására, és fejlettebb terjesztési és hálózatiadatforgalom-kezelési módok állnak rendelkezésre.
- Nagyobb teljesítmény az Outlookban: A továbbfejlesztett kapcsolódási lehetőségek, a jobb hálózati teljesítmény és a gyorsabb e-mail letöltés növeli a felhasználók megelégedettségét, és csökkenti az ügyfélszolgálat felkereséseinek számát.

Tartalma: Word, Excel, PowerPoint, OneNote.

Specifikáció

További információk

https://products.office.com/en-u...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén hétfő,

házhozszállításnál kedd.

Ajánlott termékek

792 Ft helyett 754 Ft

41 496 Ft helyett 39 520 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás