0 0
Termékek /
(SZOFTVER/JÁTÉK-) Játékok

Pillars of Eternity - Complete Edition (Xbox One)

11 781 Ft helyett 11 220 Ft

56 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Készülj fel egy hatalmas utazásra, ahol választásaiddal alakíthatod saját sorsodat! A Pillars of Eternity című című szerepjáték visszaadja a felfedezés és a kalandozás izgalmát, miközben csapatod élén szörnyektől nyüzsgő labirintusokat járhatsz be, ősi kincsek és misztikus tárgyak nyomában.

Karakterkészítés — Válassz a hat faj (ember, aumaua, törp, elf, félisten, orlan) közül, és használd ki egyedi tulajdonságaikat!

Különféle képességek — Vesd be az öt alaptulajdonságot, hogy bármely szituációt sikerrel kezelhess!

Több kaszt — Válassz a kasztok közül és szabd személyre karaktereidet! Légy barbár, druida, pap, tolvaj, varázsló vagy bármelyik, a tizenegy egymástól teljesen különböző karaktertípus közül!

A te sorsod — Alakítsd a saját történetedet egy világban, ahol tetteidnek mindig súlya van! Támogass vagy akadályozd a különböző frakciókat, és nézz szembe a következményekkel!

Klasszikus látvány — A Star Wars: Knights of the Old Republic II és a Fallout: New Vegas fejlesztői egy gazdagon kidolgozott, változatos világot varázsolnak a képernyőre, amelyet a nagy klasszikusokat idéző izometrikus nézetben járhatsz be.

A Complete Edition tartalmazza az alapjáték mellett a White March: Parts I és II kiegészítőket is.

Specifikáció

További információk

http://www.pillarsofeternity.com...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Átvétel

Személyes átvétel esetén hétfő,

házhozszállításnál kedd.

Hozzászólások

Új hozzászólás