4 1
Termékek /
(Számítógép periféria-) Egér és billentyűzet

MICROSOFT Wireless Desktop 3050

17 028 Ft helyett 16 217 Ft

81 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Titkosítás és kényelem a keze ügyében
A szokásos billentyűzetekkel ellentétben ez a billentyűzet AES titkosítást biztosít: ez a személyes és az üzleti adatok védelmét szolgálja azáltal, hogy rejtjelezi a billentyűzeten beírt szöveget. A klasszikus formájú billentyűzetet kiegészítettük egy párnázott tenyértámasszal, amely kényelmes és megtámasztja a kezét írás közben. A billentyűzetet egy teljes méretű vezeték nélküli egér egészíti ki, amely továbbfejlesztett oldalmarkolattal van felszerelve, négyirányú görgetésre ad módot, és a BlueTrack technology működik. Ez az asztali készlet nemcsak biztonságos, kényelmes és praktikus, hanem könnyen is használható: elég bedugni az adóvevőket, és már működik is!

128 bites AES titkosítás
A billentyűzet AES titkosítást biztosít: ez az adatok védelmét szolgálja azáltal, hogy rejtjelezi a billentyűzeten beírt szöveget. Minden billentyűzetet véglegesen párosítanak a gyárban a vevőkészülékével, így a sugárzott billentyűleütési-adatokat soha nem tudják mások elfogni.

Párnázott tenyértámasz
A párnázott tenyértámasz kényelmes, és megtámasztja a kezét írás közben.

Vezeték nélküli szabadság és kényelem
Nagyobb mozgásteret kap: az USB-adóvevővel működő vezeték nélküli billentyűzet felszámolja a kábelgubancot.

Specifikáció

1 év gyári garancia
Meghibásodási arány: 2,9%

További információk

https://www.microsoft.com/access...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén csütörtök,

házhozszállításnál péntek.

Vélemények

1. Név nélkül
2016.12.20. 21:37
A képen sajnos nem vettem észre, hogy hiányoznak a funkció billentyűk. Pontosabban vannak, de nagyon nehéz gyorsan rámozdulni, mert nincs feliratozva F1, F2 stb és 4-es elrendezési csoportosítás is hiányzik. Ha ezt észreveszem, biztosan nem vásárolom meg. Bár figyelmetlenségem nem a termék hiányossága...

Ami a terméké, az talán az, hogy eddig (két hét? alatt) 3-szor elvesztette a kapcsolatot a PC-vel, az USB illesztőt kellett kihúzni, majd újracsatlakoztatni és akkor elindult. Egyszer pedig mintha "beragadt" volna egy gomb, de nem, ez is "kiragadt" ha kihúztam az USB-t és visszacsatlakoztattam.

Remélem ezek a hibák nem ismétlődnek.

Ja és ami meglepett, fehér az oldalsú széle (kb 2cm-es csík) és az alja, ez a képeken abszolút nem látható.

Hozzászólások

Új hozzászólás