0 0
Termékek /
(Fotó/Videó-)

MIO MIVue 358

A termék 2017.11.20. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A szemtanú
A 2,4 hüvelykes képernyővel és egy nagylátószögű 5 Mpixeles kamerával felszerelt MiVue 358 képes Full HD 1080p felbontású video rögzítésre, H.264 tömörítéssel. A Parking Mode és a fejlett mozgásérzékelő automatikusan beinditja a videó felvételt akkor is, ha Őn nem tartózkodik éppen az autóban. A Photo Mode segít létrehozni a fényképes dokumentációt, például az autó baleset helyszinén. Az intuitív MiVue Manager kezelőifelületet a rögzített videó fájlok könnyű kezelését és szociális hálózatokon való megosztását teszi lehetővé, mint például a YouTube vagy a Facebook.

A 120 fokos
A 120 fokos, nagy látószögű.
2,4"-es képernyő
Egyesíti a kompakt méreteket és a tiszta képet.

5,0 megapixeles kamera
5,0 megapixeles kamera.

1080p Full HD
A 120 fokos, nagy látószögű, holttér nélküli kamera Full HD 1080p felbontásban rögzít videókat. A H.264 technológia segítségével tömörített fájlok kiváló képminőséget és ki méretet biztosítanak.

G-Érzékelő
A G-shock szenzor működik ha a felvétel mód be van kapcsolva. A beépített 3 tengelyű G-Érzékelő hullám- diagram formájában rögzíti a vezetési irányokat. Mutatni fogja, honnan érkezett a behatás és hogyan történt.

Események rögzítése
Az Eseményrögzítő módnak köszönhetően rögzítheti a fontos pillanatokat. Amikor a 3 tengelyű G-Érzékelő hirtelen mozgásváltozást észlel, a MiVue azonnal elment egy felvételt az adott eseményről.

Mozgásérzékelő
Mozgásérzékelőjének köszönhetően a MiVue automatikusan bekapcsol és felvételt készít, ha mozgást érzékel. Még akkor is, ha Ön nem tartózkodik az autóban.

Speciális optika
A speciális érzékenységű MiVue kitűnően tiszta videókat biztosít még gyenge fényviszonyok esetén is. A 6 üveg lencse napszaktól függetlenül garantálja az éles és élénk képet.

HD kimenet
Csatlakoztassa a készüléket egy külső monitorhoz és élvezze a nagy képernyős felbontáast.

470 mAh-s akkumulátor
A beépített 470 mAh-s akkumulátor révén az autón kívül is használhatja a készüléket és így fotódokumentációt készíthet balesetről vagy egyéb közúti eseményről.

MiVue Kezelő
Az intuitív felület a felvett videók közti sebességszabályozós keresést tesz lehetővé. A 3 tengelyű G-Érzékelő segítségével rögzíti a vezetési irányokat a baleset utáni elemzéshez. Összefésülheti a rögzített videókat és megoszthatja őket a közösségi oldalakon, mint pl. a YouTube vagy a Facebook®.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

https://eu.mio.com/hu_hu/mivue-3...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Ajánlott termékek

11 855 Ft helyett 11 290 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás