0 0
Termékek /
(HÁLÓZAT-) Biztonságtechnika

MIO Smart Home G10 hub

33 821 Ft helyett 32 210 Ft

161 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Összekötő elem a router és a MioSMART mozgás-, illetve ajtó- és ablakérzékelő között. Egyetlen vezérlőalkalmazás az összes MioSMART megoldáshoz.

Valamennyi MioSMART megoldás egyszerűen vezérelhető egyetlen alkalmazás segítségével, így nem kell több alkalmazás között váltogatnia a személyi felhőátjáró és a VixCam használatához. Ha pedig további MioSMART megoldásokat vásárol, az alkalmazás ezekre is kiterjeszthető. Ráadásul akár négyen is használhatják, így a telefonja esetleges elvesztése esetén is folytathatja a vezérlést a másik három felhasználó valamelyikének a készülékéről – a megosztott hozzáférés ily módon biztonságérzetet nyújt.

A MioSMART alkalmazás segítségével csoportok hozhatók létre a különféle MioSMART termékekből, és az egy csoportba tartozó termékek egyszerre kezelhetők.
Például létrehozhat egy "Otthon" vagy "Iroda" nevű csoportot, és ezen belül gyors ellenőrzést végezhet ahelyett, hogy egy-egy eszközt kellene kiválasztania a listáról. Ez a lehetőség még áttekinthetőbbé teszi a használatot, és igazán jól jön, ha több MioSMART megoldás őrzi otthona nyugalmát!

A Hub G10 stílusos és diszkrét összekötő elem a router és a MioSMART mozgás-, illetve ajtó- és ablakérzékelő között.

Hogyan működik az eszköz?
A Hub G10 az érzékelők használatának alapvető tartozéka, hiszen – mint angol neve is mutatja – "kapocs" a router és az érzékelők között. Csatlakoztassa a hubot 2,4 GHz-es rádiófrekvenciás jelen keresztül a MioSMART érzékelőkhöz, majd vezeték nélküli (802.11 b/g/n 2,4 GHz) vagy RJ45 Ethernet-kábellel a routerhez, és készen is áll otthona védelmére.

Specifikáció

2 év gyári garancia

További információk

https://eu.mio.com/hu_hu/hub-g10...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén hétfő,

házhozszállításnál kedd.

Hozzászólások

Új hozzászólás