0 0
Termékek /
(IRODASZEREK-) Irodai kisgépek

MOTOROLA DS6878 DS6878-HD20007WR

184 580 Ft helyett 175 790 Ft

879 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A Motorola / Symbol DS6878 szkenner a gyártó első nem ipari kivitelű vezeték nélküli vonalkódolvasója, melyben már megtalálható a forradalmian új 2 dimenziós szkenner egység. Az eszköz az összes elterjedt vonalkód típust ismeri és leolvassa (1D, 2D, PDF417) mind hagyományos címkéről, mind mobiltelefonok kijelzőjéről.

A Motorola / Symbol DS6878 olvasóban megtalálható a Motorola forradalmian új SE4500 egysége, így a piacon elsőként képes 1D lézerolvasó tulajdonságaival kétdimenziós képalkotásra. Ennek köszönhetően már nem kell választani a lézerolvasók gyorsasága és a 2D olvasók jó minősége között, hiszen mindez egyetlen eszközben megtalálható. A készülékek 624 MHz-es processzora néhány ezred másodperc alatt képes a beérkezett 1D és 2D kódok feldolgozására, lehetővé téve másodpercenként akár 60 felvétel készítését is.
Az olvasó kifinomult mozgástoleranciája lehetővé teszi a rendkívül gyors szkennelést, az összes vonalkód esetében, sőt gyengébb minőségű, sérült kódokat is képes dekódolni. Az intuitív célzó keresztnek köszönhetően lehetővé válik az irányfüggetlen (omnidirekcionális) szkennelés, így nem szükséges az olvasót pontosan a kódra irányítani. Az szkener képes mobiltelefonok kijelzőjéről is leolvasni az adatokat. A szabadalmaztatott gyorsan pulzáló megvilágítás pedig folyamatosan biztosítja a kódolvasáshoz szükséges fényt, tehát az eszköz bármilyen fényviszonyok mellett használható.

A DS6878-HD és SR készülékek nem csak vonalkódokhoz használhatók, hanem képesek VGA (640x480) felbontású, fekete-fehér állókép készítésére is, 256 szürkeárnyalatban. Lehetőség nyílik aláírások, dokumentumok, fényképek szkennelésére, bizonyos szövegrészek digitalizálására (OCR optikai karakterfelismerés), valamint számszerű adatok átvitelére (MICR). Az elektronikus nyilvántartás, valamint ezek a bővítmények azért is hasznosak, mert például egy csekkről leolvasott adatot egyből át lehet konvertálni és máris lehet indítani a banki tranzakciót. Ezzel a módszerrel pedig nemcsak időt, hanem a hagyományos, papír alapú csekkekkel járó költségeket is megtakaríthatjuk.

A vonalkódolvasó a legújabb v2.1+EDR szabványú Bluetooth rádiós interfészen keresztül kommunikál. Nincs szükség vezetékes kapcsolatra, az eszköz szabadon mozgatható (akár 100 méteres távolságból is olvas jeleket, nyílt terepen) ami biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi a munkát (tápellátása akár egy teljes műszakra elengedő).

A DS6878 kialakítása strapabíró, így jól bírja a mindennapi használatot. Ütésálló házának köszönhetően ellenáll az akár 1,8 méterről történő leejtésnek (ezzel kategóriája legjobbja) és IP43 védett, tehát megbízható működést garantál.
A Motorola RSM technológiájának integrált támogatása együttműködve a 123Scan2 szkenner-menedzsment szoftverrel könnyű központi kezelést tesz lehetővé minden DS6878-SR eszköz esetében. Az eszközök nyomon követésének, konfigurációnak és firmware frissítések automatizálásának köszönhetően jelentősen csökkenthető az idő- és költségráfordítás, valamint a logisztikában felmerülő problémák, melyek főleg a mobil eszközök kezelése miatt keletkeznek.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.motorolasolutions.com...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.24. péntek,

házhozszállításnál 2017.11.27. hétfő.

Hozzászólások

Új hozzászólás