0 0
Termékek /
(Szerver-)

NCOMPUTING M300 Thin Client

104 360 Ft helyett 99 390 Ft

497 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Az M300 egy nagy teljesítményű, alacsony költségű számítástechnikai megoldás az NComputing-tól. Egyszerű, hatékony és megfizethető alternatívát biztosít PC bővítéséhez. Az M300, mint a vállalat első 3 in 1 vékony kliense, gazdag számítógépes élményt ad egy normál PC árának 1/3-ért. Ezzel az áttöréssel az NComputing olyan egyedülálló újítást szolgáltat, mely megsokszorozza a vásárlók értékelését és bizalmát a vékonykliensek felé.

Az M300 ideális választás a következő munkacsoportoknak: osztálytermek, számítógéplaborok, oktatótermek, könyvtárak, és kisirodák.

Akár 45 felhasználó egy hosztról - Kevesebb PC kezelése megegyezik a felhasználónkénti kisebb számítástechnikai költséggel.
Ethernet Csatlakozás - Osztálytermek, laborok vagy irodák nagyobb távolságról tudnak csatlakozni LAN hálózaton kereszül.
Numo 2 SoC - PC minőségű teljes képernyős videovetítést biztosít.
USB támogatás - Mindegyik eszközön található egy USB 2.0 csatlakozó a perifériának, és két USB csatlakozó a billentyűzetnek és az egérnek.
vSpace Szerver Szoftver - Egyszerű telepítés, egyszerű beállítás, nincs komplikált vezérlés és nincs költséges éves engedély.
vSpace Kezelő konzol - A kliens eszközök könnyen beállíthatók a távoli konzolról.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

https://www.ncomputing.com/en/pr...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.24. péntek,

házhozszállításnál 2017.11.27. hétfő.

Hozzászólások

Új hozzászólás