0 0
Termékek /
(Fotó/Videó-)

NIKON CoolPix AW120 fekete Adventurer Kit (Basic garancia)

A termék 2017.11.24. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Olyan fényképezőgépet keres, amely önnel együtt megmássza a magas csúcsokat és lemerül a kék mélységekbe is? A 16 megapixeles COOLPIX AW120 fényképezőgépet ellenálló-képessége megbízható útitárssá teszi, funkciói pedig kiszolgálnak bármilyen aktív életstílust.

18 méteres mélységig vízálló, 2 méteres magasságból való leejtésig ütésálló és -10 °C hőmérsékletig fagyásálló, képes a pontos helymeghatározásra a beépített GPS, GLONASS, világtérkép és iránytű segítségével – tökéletes a túraútvonalak rögzítésére. A beépített Wi-Fi¹ segítségével azonnal megoszthatja a történéseket intelligens eszközön keresztül, ráadásul teljes HD felbontású videót is rögzíthet. A rendkívül nagy látószögű, 24 mm f/2,8 objektív 5x optikai zoommal optimális fényerőt biztosít a legsötétebb felszíni és víz alatti témák esetén is.

Teljes HD videók: Vannak olyan kalandok, amelyeket mozgásban kell megörökíteni. Ilyenkor készítsen 1080/60i felbontású videót az optikai zoom és az automatikus élességállítás használatával. Lassított és gyorsított felvételre is van lehetősége, 15–240 kép/mp sebességgel.

5 tengelyes Hibrid VR: Ha a fotós mozgékony tevékenységeket végez, a fényképezőgépnek kell gondoskodni a mozdulatlanságról, különösen a videofelvételek készítése közben. Az objektíveltolás és az elektronikus rázkódáscsökkentés hatékonyan ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását, és minden alkalommal éles képeket hoz létre.

10x Dynamic Fine Zoom: Az 5x optikai zoomos objektív átfogása a felbontás csökkenése nélkül 10x-re bővíthető a Dynamic Fine Zoom² funkcióval, így kivételes részletgazdaságot érhet el, ami ideális a kreatív képkivágások készítéséhez.

Világtérkép megjelenítése: A beépített világtérképek könnyen elérhetők, a fényképezőgép megrázásával pedig aktiválható a nagyított nézet. Az útvonalak követésére is van mód, és a gép akár 30 fényképezési helyszín adatait is képes tárolni.

Magasságmérő és villámgyors megjelenítés: A monitoron megjeleníthető a magasság, a mélység, a légköri nyomás és a víznyomás, és ezek az adatok a képeken is feltüntethetők. A villámgyors megjelenítésnek köszönhetően azonnal ellenőrizheti a fontos adatokat, például a földrajzi hosszúságot és szélességet, a magasságot, a vízmélységet, a légnyomást, az iránytűt, illetve a dátumot és az időt.

Külön üzemmódok a gyenge fényes helyzetekre: Bármilyen fényviszonyok között biztosítani tudják a kiváló eredményt. Az Éjszakai tájkép mód használatával éles képeket készíthet alacsony ISO érzékenységgel, az Éjszakai portré mód csodálatosan részletgazdag éjszakai felvételek és beltéri portrék elkészítését teszi lehetővé, az Ellenfény motívumprogram pedig az automatikus HDR funkcióval együtt használva bármilyen fényviszonyok között megnyerő színrészletességet biztosít.

Nagy sebességű sorozatfelvétel: A gyors mozgásokkal tarkított jelenetek minden pillanatát elkaphatja az akár 8 kép/mp sebességű sorozatfelvétellel legfeljebb 6 képig.

Egyszerű panoráma 360°/180°: A gépet oldalra döntve vagy vízszintesen pánozva dinamikus panorámaképekben méltóképpen örökítheti meg a természet legszebb arcait.

Mozgatásos vezérlés: A fényképezőgép oldalán elhelyezett gombbal könnyen elérheti a funkciókat, így víz alatt vagy kesztyűben is egyszerűen kezelheti a gépet. A térképek között akár a fényképezőgép megdöntésével is lapozhat.

Gyors töltés az USB-csatlakozón keresztül: Az USB-kapcsolaton keresztül elérhető gyors töltés használatával a fényképezőgép minden pillanatban a rendelkezésére tud állni. Töltés közben is van lehetősége a képek megtekintésére, és akár fényképezhet is.

Víz alatti mód: A fényképezőgép automatikusan az élethű víz alatti felvételekhez megfelelő értékre állítja a fehéregyensúlyt.

EXPEED C2: A Nikon gyors és nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszere gyors működést, nagy érzékenység esetén is remek teljesítményt és optimális képminőséget kínál.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://store.nikon.hu/compact-ca...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Hozzászólások

Új hozzászólás